Overwatch

Ilyen volt – ilyen lett: videón szemléltetünk mindent, ami a tegnapi patch során változott


A Symmetra és Lunar Horizon Colony rework is klipesítve lett.

TL DR Patch Notes

Tegnap este frissült az Overwatch, kijött a hetekkel ezelőtt már tesztszerveren lévő patch (melyről már korábban beszámoltunk, ahhoz képest ami lényeges változás az McCree ultijának a hatótávolsága, mely 70 méterről 200-ra nőtt, illetve a defense és offense kategória egybeolvasztása), mi pedig összeszedtük a vizuális alkatoknak azt, hogy mi változott.

Felpezsdült a PTR: Symmetra rework, Doomfist és Orisa buff, valamint Horizon átdolgozás vár ránk

Ehhez segítségünkre volt az internet világa, egészen pontosan “itsjieyang” nevű Reddit felhasználó, aki szokásához híven ismét klipesítette, hogy mi változott, ráadásul a legfontosabbaknál mellérakta, hogy milyen volt korábban.

 

Mivel a Symmetra rework fajsúlyosabb volt, ezért neki külön klipet szentelt:

 

Symmetra rengeteg lehetőséget rejteget magában, ránk vár, hogy kiaknázzuk ezeket, egy pici segítséget azonban kaptunk a szóban forgó rajongótól, ugyanis felsorakoztatta azokat az ultikat, amiket át lehet küldeni a teleportján: Junkrat, D.Va és Reaper, hogy a leglátványosabbakat említsük.

 

Akit ennél is több érdekel, az ide kattintva elolvashatja a patch note-okat.

Az első visszhangok

A Looking for Gorup funkciót sokan várták, nem meglepő módon.

Kértük, megkaptuk: kitüntetések és jutalmak várnak azokra, akik “jól viselkednek”

Az első visszajelzések már olvashatóak is, van aki 100 SR növekedésről számolt be annak köszönhetően, hogy el tudta kerülni a trollokat és a one trick pony-kat az új rendszernek köszönhetően.

Hanzo ismét gyengül

Közel két hónapja reworkölték Hanzót, ami most már elmondható, hogy balansz szempontjából nem sikerült tökéletesen: azóta nerfelni kellett a “Storm Arrows” sebzését 80-ról 70-re.

Itt nincs vége a történetnek, úgy tűnik, hogy az ultija lesz a következő célpont – legalábbis az egyik legnagyobb Overwatch tartalomgyártó, Sébastien “AlphaCast” Ferezis erről számolt be Twitterén. Korábban jelezte Jeff Kaplannak, hogy a játékosok szerint OP a hős ultija, és azt a választ kapta, hogy tud róla, már tervben van a nerf.

forrás: twitter

Valószínűleg a töltési rátán fognak variálni, jelenleg túl gyorsan nő. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon az igazi problémát (a mobilitása) mikor fedezik fel, egyáltalán fogják-e érinteni (például egy “Lunge” CD növeléssel) – ez egyelőre még a jövő zenéje.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva