Fortnite

Hiányzik még az Omega, vagy az átszínezése? Segítünk!


Szokásos heti segítségünk jön.

Kereken két hét van hátra a negyedik szezonból, melyet meghosszabbítottak (alább olvashattok többek között erről is), még ennyi időnk van tehát, hogy megszerezzük a 100-as tiert Battle Pass tulajdonosként, mely az Omega skint jelenti.

HIVATALOS: érkezik a Fortnite ajándékozás!

Jó páran vagyunk már olyanok, akiknek megvan az említett kinézet, de a motivációnk még nekünk se kopott meg: ahhoz hogy szerkeszthessük, pontosabban színezhessük az Omega skint, el kell érni a 80-as szintet – a küldetések pedig ha megvan a 100 tier, akkor 500, illetve 1000 XP-t adnak nehézségtől függően.

forrás: fortniteintel

 

  • Sebezzünk Explosive fegyverekkel (500)
  • Keressünk ládákat Moisty Mire-ben (7)
  • Használjunk egy bevásárlókocsit (1)
  • Látogassuk meg a közepét négy olyan helynek egy meccsen belül, aminek neve is van (4)
  • Találjuk meg a Haunted Hills-ben elrejtett kincses térképet (1) (HARD)
  • Shotgun Eliminációk (4) (HARD)
  • Öljünk meg ellenfeleket Anarchy Acres-ben (3)

Látható, hogy ezek közül ismét kettő van, amihez jól jöhet ha megnyitunk egy oldalt játék közben (én magam így szoktam kiütni a küldetéseket, hogy telefonról lesek közben).

Follow the treasure map found in Haunted Hills

A 10 csillagot, vagy fullos Battle Pass tulajdonosoknak 1000 tapasztalati pontot rejtő csillag ezúttal Junk Junction északi részén van.

forrás: fortniteintel

A roncsok tetején, csak vegyük fel szokásunkhoz híven a jutalmat.

forrás: fortniteintel

Visit the center of Named Locations in a Single Match 

Még egyszer, csak hogy tiszta legyen: minden olyan hely (Point of Interest, ha úgy tetszik) beletartozik, mely névvel ellátott.

Egy útvonalat linkelünk ehhez, Tyceno youtuber szerint a Junk Junction-Haunted Hills-Snobby Shores-Greasy Groves lehet a legjobb, már csak azért is, mert ha az előző küldetést csináljuk meg, akkor amúgy is indulhatunk tovább az első helyszínről.

Nyilván van valami ilyenkor, amit fel kell venni/átsétálni rajta, mint a viharosnál pár héttel ezelőtt, csak ez a videó a questek élesítése előtt született még.

Ha a plusz színekért hajtasz, akkor is érdemes megnyomni még a hajrát, két hét alatt összehozható, pláne, hogy dupla XP hétvége elé nézünk! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva