Fortnite

Hamarosan visszatérhet egy régen várt kinézet az Item Shopba!


Az Epic Games nem először ígérte már mindezt, ám most úgy tűnik közelebb van az esemény, mint gondoltuk.

A v4.5-ös frissítés nem csak káoszt, matchmaking problémát és döglődő Playground LTM-et hozott, hanem néhány kreatív kozmetikai változtatást is eszközölt, aminek néhány skin tulajdonos biztosan nagyon örült. Megugrott hirtelen az értéke a Battle Hound, valamint a Ventura és Venturion skineknek, ugyanis előbbinek a köpenyét Back Blinggé avatták, míg utóbbi kettő kapott egy-egy teljesen új tematikus köpenyt, szintén Back Bling formában. Természetesen mindezeket mindenki megkapta automatikusan, akik korábban megvásárolták ezeket a kozmetikai tárgyakat.

Fortnite Intel

Ezek nagy valószínűséggel arra utalnak, hogy a hozzájuk tartozó karakterkinézeteket is hamarosan viszontláthatjuk majd az Item Shopban, elvégre balgaság lenne a kiadótól, ha tuningolnának a skineken egy hatalmasat, de egyhamar nem akarnák értékesíteni őket a boltban. A Battle Hound ráadásul utoljára március végén volt elérhető, igazán kijárna már neki még egy ciklus.

Apropó oldschool visszatérő kinézet! Az új fájlok között megbújt egy Crimson Axe nevű csákány, aminek fájlok közötti meghatározása a következő: “Pickaxe-Flintlock-RedKnight”. Igen, nagyon úgy tűnik, hogy az egyik legújabb Harvesting Tool az utoljára a második szezon folyamán elérhető Red Knight kinézethez tartozik.

Crimson Axe

Sőt, ezt a teóriát az is megerősíti, hogy nemrégiben az egyik Epic alkalmazott külön kiemelte, a Red Knight anno nem volt szezon, vagy ünnep exluzív kinézet, így gyakorlatilag bármikor visszatáncolhat az Item Shopba. Lehetséges, hogy most unta meg az Epic Games a folyamatos kérdéseket, s egy új, tematikus Harvesting Tool kíséretében hamarosan újból elérhetővé válik az utoljára február 20-án elérhető skin.

Red Knight

 

A Red Knight egyébként a második szezon Battle Pass sorozatának top kinézetének párjaként került be a játékba. A férfi modell Black Knight néven fut, s legalább annyira ritka, ha nem ritkább mint női párja. Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy ezt a tendenciát folytatja az Epic Games, ugyanis a legújabb fájlok között megtalálható Oblivion, ami kiköpött mása a Tier 100-as Omega kinézetnek.

 

Fortnite – Oblivion by Skin-Tracker on Sketchfab

Egy biztos, hiánypótló lenne a Red Knight visszatérése, biztosan hatalmasat kaszálna vele az Epic, ugyanis a Fortnite közösség egyik leginkább áhított kinézetéről beszélünk, ami ráadásul Legendary ritkaságú, így fejenként mindenkinek 2.000 V-Bucks-ba fájna a dolog. Meglátjuk mit lép az Epic, valószínűleg az elkövetkező hetekben minden kiderül.

Ti beruháznátok egy Red Knightra?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva