Fortnite

Érkezik valami a rakétával? Lehetséges, hogy megvan a negyedik szezon záróakkordja!


Ha ez megtörténik, megesszük az összes kalapunkat. A vicc pedig az, hogy nagy rá az esély!

Vészesen közeledik a negyedik szezon vége, ez pedig az adatbányászokat és a leakereket jobban motiválja, mint normál esetben bármi. Ilyenkor feszülten figyel a közösség minden apróságra ami újszerű lehet, vagy bármit előrejelez, ami a következő szezonhoz kapcsolódik.

A negyedik szezon elején kikerült egy vaskos dokumentum, amit egy ex-Epic Games alkalmazott készített, melyben leírta, érkezik egy Leviathan LTM a Fortnite: Battle Royale-ba. Elsőre ez meglehetősen erősnek tűnt, ám a legújabb nyomok és bányászat eredménye alapján azt kell, hogy mondjuk, talán mégsem annyira elrugaszkodott feltevés, mint az gondoltuk.

 

Az első nyom egy Leviathan lábnyom volt Greasy Grove mellett már a szezon elején. Ezt az Epic okosan körbeépítette egy “forgatási helyszínnel”, így gondolhattuk, hogy csak egy kellékről van szó.

Az egyik legújabb kinézet Back Blingje viszont újból beindította a fantáziákat, ugyanis a hozzá tartozó jegyzetfüzeten éppen az látszik, hogy a nyomozó nem tudja mire vélni a hatalmas lábnyomot.

A tegnapi nap folyamán kiderült a rakéta, vagy egy rakéta be fog csapódni a térképre, a koordináták alapján éppen Moisty Mire-be.

Ez volt az utolsó csepp, ugyanis a szezon eleji leakben éppen azt olvashattuk, hogy a nagy Leviathan Moisty-ból fog elindulni a várható LTM folyamán.

A feltehetően űrből érkező lénynek a megjelenése ugyanis egy LTM formájában fog megtörténni. Két csapat fog egymás ellen küzdeni, mindkét csapatban 50 személy fog részt venni. Az egyik csapatnak az a feladata, hogy a kijelölt pontig kísérje a Leviathant, a másiknak pedig ezt meg kell akadályoznia, el kell pusztítania a lényt. A lényt kísérő csapatból egy szerencsés ha minden igaz a Leviathan bőrébe bújhat majd. Amolyan Thanos módon.

Természetesen nem szabad mindezt még készpénznek venni, ám most már olyan források is terjesztik mindezt, amelyek eddig még sosem tévedtek… Egy biztos, nyitva kell tartanunk a szemünket, még akkor is, ha nem hiszünk ennek az elsőre nyakatekertnek tűnő LTM teóriának.

Ti örülnétek egy ilyen játékmódnak?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva