Akciók

Akciófigyelő: A legjobb vételek a hétvégén – GTA V nem volt még ilyen olcsón!


Az akciófigyelő rovatunk ezen a hétvégén sem hagyja nyugodni a pénztárcátokat.

Egy hete már, hogy elkezdődött a Summer Sale, emiatt pedig a konkurens oldalak is belehúztak, hogy fel tudják venni a versenyt a Valve akcióival. Természetesen ezúttal is kizárólag a hivatalos forrásból megvásárolható termékeket vettük számításba, amelyek mind hivatalos viszonteladói partnerek, nem úgy mint a szürkeimportos kulcsos oldalak, ahol azért van félnivalója az embernek (G2A, cdkeys,stb…). Ezúttal jó pár akciós játékra csaphattok le, ilyen olcsón, ilyen jó játékokat rég húzhattunk már be.

Grand Theft Auto V -74 % (Social Club)
10.56 £

Ki ne ismerné a Rockstar Games eme alkotását? Túl sokat nem kell hozzáfűznünk, jelenleg is a legkelendőbb játékok között van, az online részével pedig naponta több tízezren játszanak. Szóval még mindig nem késő megvenni! Aki pedig rendelkezik valamilyen VR headsettel, annak főleg kár lenne kihagynia, a TheVR tesztje után nincs olyan, aki ne akarná kipróbálni. Azt fontos kiemelnünk, hogy ez a verzió nem Steames, de ettől függetlenül a Steames barátainkkal ugyan úgy játszhatunk.

Battlefield™ 1 Turning Tides (Origin) -100%
Ingyenes

Hamarosan megérkezik a BF V, emiatt pedig ingyen megkaptuk most a BF1 15 eurós DLC-jét. Mindenképp tegyétek el a raktár mélyére.

Battlefield 4™ Second Assault (Origin) -100%
Ingyenes

A Battlefield 4 DLC-je szintén ingyenesen beszerezhető pár nap erejéig.

BioShock: The Collection (Steam) -75%
10 £ (Kuponnal 7,8 £) 

Fontos: JUNE22 kuponnal csupán 7,8 £!

A díjnyertes sorozat elkalauzol minket Rapture és Columbia városába, ahol kalandokban jócskán lesz részünk. Ez a verzió az összes részt tartalmazza, akinek szimpatikus a trailer, tetszik a játékvilág és szereti az akciót, az ne hagyja ki!

Half  Life 2 (Steam) -90%

0,81€

Aki esetleg elmulasztotta volna annak idején, az most bepótolhatja a Valve remekművét. Ilyen olcsón mindenképp megéri bepattintani a raktárunkba, ha netán később kedvet kapnánk hozzá. Az epizódok pedig szintén rendkívül olcsón megszerezhetőek, a harmadik részre pedig még várnunk kell sajnos.

Random Steam kód 

550 Ft

Bízd magad fortunára, ha szeretnél egy jó játékot, akkor érdemes lehet lecsapni az Alza akciójára. Csak olyan játékokat tartalmaz, amelyek magas értékeléssel rendelkeznek Metacritic.com-on és pozitív véleményeket kaptak Steam-en is. Ugyanakkor, csak az alacsony árkategóriájú játékok kerülnek kiválasztásra.

 

Republique (Steam) -80%
4,59€

A program egy a disztópikus jövőben játszódik, a főhőse pedig egy bájos, céltudatos lány, Hope, akinek történetét öt epizódban meséli el a Camouflaj fejlesztőcsapat. Ilyen olcsón még nem lehetett hozzájutni ehhez az alkotáshoz.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva