Hearthstone

Itt a hétvégi feladat: ne felejtsétek el kihasználni az Arena trükköt!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: aréna,

Hamarosan véget ér a Taverns of Time esemény.

Az elmúlt három hétben minden Hearthstone játékos alaposan feltölthette az “éléskamrát”, a Taverns of Time eseménynek hála ugyanis különösen kifizetődő napi küldetéseket kaptunk, melyen 60-100 gold mellett ugyanennyi dusttal is megajándékoztak bennünket. Nem ez volt azonban az event egyetlen különlegessége, hiszen az Arena mód is átalakult erre az időszakra – 28 exkluzív kártya került be a draftolható lapkészletbe.

A szomorú hír az, hogy hamarosan véget ér az esemény: július 2. lesz az utolsó nap, amikor még élvezhetjük a bónuszokat. Öröm az ürömben, hogy újból elsüthetjük a szokásos Arena trükköt!

Mit kell csinálnom?

A feladat egyszerű: fizess be az Arenába, és játssz addig, amíg 2 vereségig jutsz. Persze ha közben összejön esetleg a 7 győzelem (ahonnan már garantált, hogy visszajön a 150 gold), akkor játszd végig teljesen a menetet, és indíts egy újat. A lényeg, hogy állj meg két vereségnél, hogy legyen egy befejezetlen Arénád. Amikor lezárul az event, akkor kapni fogsz egy kompenzációs jegyet a félbemaradt menetért – emellett természetesen a jutalmakat is megkapod. 2 Arena 1 áráért!

Ha eljutsz 2 vereségig (és nincs meg a 7 győzelem) akkor állj meg, és várd az esemény végét.

Azok is mindenképpen vessék be a trükköt, akik tapasztalatlanok a játékmódban, hiszen mindenképpen megéri a befektetés. Ha egyetlen meccset sem sikerül nyerni a két menet során, még akkor is megkapod az alábbi jutalmakat a két Arénáért:

  • 2 The Witchwood pakk
  • + 25-40 gold VAGY 25-40 dust VAGY egy random common lap
  • + 25-40 gold VAGY 25-40 dust VAGY egy random common lap

Vagyis jól látható, hogy eléggé megéri befizetni a 150 goldot – ráadásul ha sikerül elérni mindkétszer a 3 győzelmet, akkor még a befizetett gold is megtérül szinte biztosan!

Fontos tudnivaló még, hogy a Blizzard várhatóan a hétfői nap folyamán le fogja zárni az Arénát, vagyis – bár az esemény még tartani fog – új menetet ekkor nem lehet már indítani. A hétvége folyamán tehát mindenképpen pörgessétek le az Aréna menetet két vereségig, így garantáltan nem maradtok le az ajándék jegyről! Ha segítség kellene a draftoláshoz, ajánljuk a Lightforge-féle Arena Tier Listet!

Frissült az Arena Tier List, mutatjuk, mit érdemes draftolni

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva