Fortnite

Új helyszín érkezik?! Tovább bővül a Fortnite világa


Az Epic Games igyekszik folyamatosan frissen tartani a pályát.

Sokan támadják az Epic Games-t, hogy egy pálya kevés a Battle Royale mód hosszantartó fennmaradásához. A játék hasít, ám biztosan egyre többen unnak rá a folyamatosan ismétlődő környezetre. Ezt az egy dolgot biztosan jobban csinálja a konkurens PUBG Corp. ott nemrégiben érkezett meg a harmadik pálya, ami ugyan nem akkora mint a másik kettő, mégis teljesen új színt visz a játékba, még akkor is, ha alapvetően maga a játék nem működik olyan jól, mint a Fortnite.

Az Epic azért igyekszik kihozni a maximumot a dologból, hétről hétre változtatnak valamit a pályán, hogy valami kis frissesség jusson a játékosoknak. A szezonok elején például előszeretettel adogatnak hozzá újabbnál újabb városokat, meg robbantanak szét nagyobb területeket, hogy tényleg vérfrissítés-szerű legyen a dolog.

Ezúttal úgy tűnik, hogy vagy az egyik általunk már ismert bevásárlóközpont fog nagyot változni, vagy érkezik egy teljesen új bevásárlócentrum, ami a forrásfájlok között Stripmall névre hallgat.

 

Látszik, hogy egy komoly lista van már jelen az érkező újdonságokból, amit a Stripmall helyszínhez köthető, sőt az FNBRLeaks Twitter fióknak köszönhetően még egy két animációt megtekinthetünk. Lesz itt könyvesbolt, ruhabolt, virágos, tehát valószínűleg minden amit egy nagyobb bevásárlóközponttól elvárnánk!

Az, hogy ez az új helyszín az elkövetkező néhány hétben érkezik a negyedik szezon részeként, vagy teljesen átcsúszik az ötödik szezonba, sajnos még nem tudni. Véleményünk szerint mindegy is, a lényeg, hogy ne egy elnagyolt terület legyen, amit csak úgy összevágtak nekünk.

Ti meg vagytok elégedve a mostani pályával, vagy szerintetek is kellene már egy második?

Borítókép: dexerto

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva