Counter Strike

Megint ZywOo nyerte az FPL-t, ami mellé még egy LAN-t is behúzott


Neten nincs ellenfele, de offline is egyre többet vitézkedik. Az FPL-t alig több, mint 60 meccsel húzta be, és a párizsi LAN-on is ő volt a király.

Mathieu Herbaut, alias ZywOo valamivel több, mint egy éve, 2017. júniusában került be az FPL-be. Ekkor még csak 16 éves volt, de a profik hamar felfigyeltek rá, és szinte minden meccsen ő volt a first pick.

Az akkor még ligaként működő versenysorozatot rögtön meg is nyerte, megelőzve olyan – FPL-ben is igen aktív – játékosokat, mint JW, flusha, woxic, vagy bubble.

A következő, 39. szezonban tizedik, az azt követőben pedig negyedik lett.

Az FPL szeptember óta már hubként működik, azóta még komolyabbra vette a figurát: jelenleg ő vezeti az összesített ranglistát, és az élmezőnyben ő rendelkezik a legjobb győzelmi aránnyal.

Mindezt úgy, hogy igazán sok időt, és energiát nem is kell belefektetnie, hiszen a 10 szezonra jutó 405 mérkőzés, az csak átlagosan napi egy, néha két meccset jelent. De ZywOo eredményei nem csak összesítve, hanem hónapokra lebontva is impozánsak.

Május után júniusban is felállhatott a virtuális dobogó legfelső fokára, márpedig címvédésre 1,5 éve nem volt példa!

Duplázásra legutóbb oskar volt képes, aki 2016 végén megnyerte a 30., és a 31. szezont is. Győzelmi arányokat nézve viszont megint a francia jobb, aki az elmúlt két hónapban egyaránt 70%-os win ratet tudott összehozni.

A májusi győzelmét összefoglaló cikkünkben már volt szó arról, hogy “sokak szerint egy szemtelen csaló, aki a LAN-okat kikerülve csak online vitézkedik.”

Akár csaló akár nem, a májusi FPL-t új rekorddal nyerte meg ZywOo

Teljesítményével már a tavalyi év alatt is többször válaszolt a hatereknek (1.28 LAN-rating), ám az idei év még ütősebb lehet. Ennek első előjele, hogy a tegnap megrendezett francia nemzeti bajnokságon 1.68-as ratinget hozott össze, és csapatával be is húzták a versenyt.

A négy csapatos tornán a MAXISAUCISSE ellen kezdtek, és ZywOo finoman szólva sem fogta vissza magát.

2-0-ra nyertek (16:12, 16:11), jöhetett az LDLC elleni finálé. Ez már nem volt olyan sima, az első pályát el is bukták (igaz, ez sem múlt sokon), de a saját választásukat, és a decidert már lazán hozták.

Az eseményt tehát az aAa nyerte, úgy néz ki, hogy hősünknek mostanában minden összejön. És, hogy miért csak ,,úgy néz ki”?

FPL pipa, LAN pipa… iskola pipa(?)

ZywOo nemrég befejezte a középiskolát, már a baccalauréat vizsgán is túl van (ez nagyjából az érettséginek felel meg, de Franciaországban ennek nagyon nagy a nívója, és fontos, hogy jól sikerüljön)amelyről egy hét múlva kapja meg az eredményeit.

Ha minden jól sikerült, akkor a jövőben már maximálisan a játékra tud koncentrálni. Még több játék, még több LAN, és akár egy magasabb szintű csapatozás is összejöhet most már neki.

Kívánom a legjobbakat, hazudtolja meg a kétkedőket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva