Fortnite

Rekordfigyelő: Közel 50 kill az új Solo világrekord!


Mondjuk nem teljesen értünk egyet a srác technikájával...

A tegnapi nap folyamán új Solo kill-világrekord született, egy játékos ugyanis egy meneten belül 48 embert tett el láb alól anélkül, hogy egy glitch-et használt volna minderre.

Amikor megérkeztek a bevásárlókocsik a játékba, igazi káosz szabadult el a Fortnite világában. A játékosok képesek voltak bizonyos helyzetekben a föld a alá bújni velük, s onnan irtani az embereket, valamint a legelején létezett egy olyan játékhiba, ami egész Lobby-kat takarított el egy kattintással. Ez utóbbi egy igazán nagy probléma volt, azonnal neki is esett anno az Epic a javításának és hotfix formájában orvosolták is a dolgot. Értelemszerűen az akkori kill mennyiségek nem számítottak bele a hivatalos kill világrekordokba, hiszen a játékosoknak szinte semmit sem kellett csinálniuk ahhoz, hogy kapjanak ajándék 75 killt.

Hatalmas káoszt okoztak a bevásárlókocsik, az Epic le is lőtte a szervereket!

Tegnap viszont szabályos kereteken belül történt a rekorddöntés, itt már tényleg csak az a kérdés, hogy kinek mennyi gerince van mindehhez. Ugyanis az új rekorder, Elemental_Ray a rakéta kilövést használta arra, hogy saját malmára hajtsa a vizet.

Június 30-án, szombaton, magyar idő szerint 19:30-kor kilőtt a rakéta a Snobby Shores melletti Villain Lairből, ami a Fortnite első egyszer megnézhető eseménye volt. Nem csoda, hogy hirtelen békecsoportok alakultak ki, s játékosok százai építettek egyszerre nagy kilátókat, s élvezték az Epic Games show-ját. Így történt ez abban a menetben is, ahol Elemental_Ray szerepelt, ám a No Skin játékos úgy döntött, hogy “megvicceli” az eseményt váró játékosokat és kilövi egy nagyobb csoport alól az építményt. Nos, a nagyobb csapat történetesen majdnem a fél Lobby volt, gerinctelenségének okán 48 ember pusztult bele a zuhanásba. Útközben természetesen érkezett a válasz csapás, pont miután a kill számláló elérte a 48-at, Elemental_ Ray is beleállt fejjel a földbe, s számára is véget ért a játék.

Sajnos a rekord az rekord, hivatalos mérkőzésen történt, s ilyen kereteken belül még senki sem tudott elérni 48 killt egy mérkőzés alatt. Kissé szomorú, hogy az új rekorder egy igazi bunkó, nem pedig egy fegyverakrobata…

Ti mit gondoltok az akcióról? Megérdemli a rekorder titulust, vagy ez szerintetek is erős húzás volt?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva