Gaming

Terrorista, elefánt, gyógyító: öt kártya, amit szívesen látnánk következőleg a játékban


Jöjjön néhány fanmade lap.

Noha nemrég került be a játékba a Giant Snowball és a Royal Hogs, pontosan tudjuk korábbról, hogy egy legendary lap már tervben van.

Adatbányászat: új legendary kártya, rage mód és egy másik új kihívás bukkant a felszínre

Az említett kártya már egy elég kidolgozott formában van, így mi inkább a jövőre gondolunk, ami nyilvánvalóan nem túl távoli, visszautalva az említett cikkre, 4 másik lapon is munkálkodnak már.

Gondolunk egyet és összeszedtünk öt ötletet, amelyet nyugodtan felhasználhatna a Supercell annak érdekében, hogy izgalmas lap szülessen ismét. Lássuk őket!

1. Firework Wagon

forrás: Reddit

Egy siege lapról van szó, mely tudja lőni a MortarX-Bow duóval szemben a levegőben lévő egységeket is, de alacsony élete jól kompenzálja ezt az előnyét. Ezen aspektusa alapján inkább védekezésben jó (támadásban nem csak a földi, de a légi egységek is elterelik a “figyelmét” a toronysebzés előle).

2. Druid

forrás: reddit

Nemrég erősítettek a Heal-en, ennek az effektjét adná társainak halálakor a Druid, mint egy igazi jó gyógyító. Érdekes kártya, jók ezek a lapok, melyet egy varázslatot kombinálnak egy egységgel (mint Electro Wizard-nál a Zap, Lumberjack-nél a Rage pl.), de ha már Druida, akkor el tudnánk képzelni a gyógyító szerepkört akkor is, ha életben van – nem sebezne, csak a szövetséges egységesek életét pumpálná vissza.

3. Elephant

forrás: Reddit

Az Archers 3 elixir, az elefánt meg tankként szolgál, mely a Giant-tel összehasonlítva elég jól van beárazva. A nyilasok “paripájuk” halála után is harcolnak tovább hű szövetségesként – egyébként a Rascals ugrik be elsőre erről a kártyáról, az is egy beatdown lap egy személyben.

4. Barracks

forrás: communityroyale

Személyes kedvencünk ez a kártya, mert 5 különféle egységet lehet kihúzni belőle, ami plusz stratégiát visz a játékba – pontosabban vinne, mert ez a koncepció random adná őket. Mi erősítenénk egy kicsit a lapon, azzal, hogy minden egység előtt ki lehetne választani, hogy mi jöjjön következőnek, de egy cikluson belül ugyanazt kétszer nem lehetne.

5. Terrorista

forrás: communityroyale

Olyan kártyánk már sok van, ami ignorálja az egységeket, egyből az épületet támadja – olyan viszont egy se, ami őrült módjára vágtat át mindenen és mindenkin.

Ezt csinálná a terrorista, aki az egy elixirrel olcsóbb Ice Golem-nél jóval tankosabb (850 élete van szemben az 565 HP-val), viszont nem sebez semmit és senkit, csak harakiri módra felrobbantja magát és a körülötte lévőket.

Rengeteg jó ötlet kering az interneten és legjobb tudomásunk szerint a Magic Archer például egy Reddit felhasználótól származik, így érdemes néha böngészni ezeket, hátha belefutunk egybe később, amire mondhatjuk “azta, ez egy rajongói ötlet alapján született!”.

Képtalálat a következőre: „magic archer clash royale”
forrás: Clash Royale

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva