Overwatch

Versenyzés, hasznos flankek és hálószövés: a közösség bemutatta Hammond egyedi oldalát


Rövid összeállításunk következik.

Múlthét csütörtökön jelentették be az új hőst, Hammondot (vagy Wrecking Ballt, ha úgy tetszik, nekünk nem), egyből felkerült tesztszerverre, a játékosok pedig azonnal rápörögtek a golyó formában végrehajtható akciókra.

Hammond elérhető a PTR-on, összeszedtük a képességeit

Amint azzal már mindenki tisztában van, képes labdává változni, ami extra mozgási sebességet ad neki, és a “Grappling Claw” képességével bármihez csatlakozni, mely egy igen mobilis tankká teszi Hammondot.

Hasznos trükkök

Kezdjük azzal az oldalával, amit meccsen is be fogunk vetni – jöjjön 4 egérút 4 különböző pályán, mellyel kis gyakorlás után az ellenfél mögé kerülhetünk.

1. Eichenwalde

 

2. Volskaya Industries

 

3. King’s Row

 

 

4. Lijiang Tower

 

Látható, hogy van köztük könnyebb és nehezebb is, többnyire olyan helyekről van szó, melyet néhány más hőssel is meg lehet csinálni.

Poén

Rengeteg vicces dolgot is lehet vele művelni, főleg ha kikapcsoljuk a “Grappling Claw” CD-jét custom meccsben – akár pókemberré “válhatunk” egy időre:

 

A Blizzard World-ön szegény cápának odavernek párat:

 

Payloadhoz csatolva takaríthatjuk el az ellenfelet:

 

Pontokon is működik:

 

A legviccesebb

Személyes kedvencünk pedig a Hammond Racig, mely golyó formában való versenyzést jelent, most épp Junkertownon zajlott egy kis verseny, ahol a játékosok (SPOILER) legszemfülesebbike levágta a végén az utat.

Reméljük, hogy mindenki megtalálta az összeállításban a kedvére valót, legyen szó stratégiáról vagy könnyed kikapcsolódásról.

Azt, hogy mikor és milyen formában fog végül megjelenni élesben Hammond egyelőre nem tudni, de elég egyedi képességekkel bír, mi már alig várjuk, hogy kipróbáljuk őt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva