Fortnite

Gyakorlás, Szórakozás, Friendly Fire – Visszatért a Playground LTM!


Hátha ezúttal problémamentes lesz minden!

A hőn áhított Playground LTM visszatért a kliensbe!

Hónapok óta arra vártunk, hogy a beharangozott sandbox mód végre megérkezzen és kedvünkre gyakorolhassunk, barangolhassunk a Fortnite: Battle Royale világában. Arról nem is beszélve, hogy a baráti tűznek és a respawn rendszernek köszönhetően még lőgyakorlatot, vagy kisebb baráti bajnokságokat is rendezhetünk.

Valamint ott van a megnövekedett alapanyagszerzés, ami lehetővé teszi, hogy ha kivágunk két darab 600 HP-s fát, máris maximum fán legyünk. Képzeljük csak el, hogy ha 15 másodperc farmolással ki tudjuk magunkat maxolni, akkor milyen építményeket húzhatunk egy óra alatt…!

Dupla pisztoly, Playground LTM, s egy halom Quality of Life változtatás – Ez a v4.5!

Sajnos a start meglehetősen döcögősre sikerült, nem elég, hogy a Playground map lelőtt egy történetbeli poént, de még a matchmakinget is a feje tetejére állította. Bedöglöttek a szerverek, a játékosokat sorra dobta ki a játék, vagy csak képtelenek voltak belépni egy mérkőzésbe. Alig hogy megjelent az LTM, néhány óra után ki is került.

Alig jött be a Playground, egyből kiderült hogy hibás – Az Epic Games már dolgozik az ügyön

Azóta folyamatosan dolgozott rajta az Epic Games, hogy visszakerülhessen a kliensbe és folytatódhasson, vagy inkább mondhatjuk, hogy effektíven elkezdődhessen a móka! Az első nekifutásra sokan nem jutottak el  a tesztelésig, ezúttal bízunk benne, hogy más lesz a helyzet, ahogy a fejlesztők is biztosan.

 

A Fortnite hivatalos Twitter fiókján és a Redditen egyszerre jelentette be a kiadó, hogy visszatért a Playground LTM, kapjátok össze a barátokat és essetek neki az új limitált idejű játékmódnak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva