Hearthstone

PenhaDani ismét útra kél: íme a deckjei a HCT Italy versenyre


Ezekkel a paklikkal utazik a hétvégi versenyre a magyar játékos.

Nem sokkal azután, hogy a DreamHack Summer versenyen egészen a döntőig jutott, újból a nemzetközi mezőnyben bizonyíthat a legismertebb hazai Hearthstone-játékos, PenhaDani, aki ezúttal a Hearthstone Championship Tour következő állomására, a HCT Italy tornára utazik, melyet július 6. és 8. között, vagyis péntektől vasárnapig rendeznek majd Olaszországban, Varesében.

Svédországban talán még Danit is meglepte, hogy kamera előtt játszhatott (végül majdnem egy egész napot), most pedig bízhat benne, hogy újból sor kerül erre, hiszen vadonatúj ZYLEX Esports-os mezben utazik majd.

Kép: Facebook

Mivel lejárt a paklileadás határideje, ezért Dani ma a lineupját is közzétette. A fő inspirációt Turna és killinallday paklijai jelentették a múlt hétvégi Summer Championshipről – a magyar játékos végül az alábbi négyes mellett döntött:

  • Token Druid
  • Odd Paladin
  • Even Shaman
  • Even Warlock

A Token Druid és az Even Warlock már a DreamHack Summeren is ott volt Dani lineupjában, így ezeket már komoly versenytapasztalattal a háta mögött forgathatja majd. Íme a négy paklilista:

Kép: Facebook

Fontos hozzátenni a fentiekhez, hogy Olaszországba egy kisebb magyar különítmény utazik ezúttal, hiszen PenhaDani mellett az egyik csapattárs, dropdead, illetve a Team Plague színeiben versenyző Classic is ott lesz a versenyen. Mi minden erőnkkel szurkolni fogunk nekik, és bízunk benne, hogy ezúttal is beszámolhatunk majd magyar bravúrról.

Hamarosan jövünk a beharangozóval is a versenyre, melyben mindent megtudhattok majd a közvetítésről és a lebonyolításról.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva