League of Legends

Mi történt itt?! Quinn újból hasznos választás lett!


A rendhagyó stílussal rendelkező lövész nemcsak topon, de jelenleg boton is működőképes választás!

Lehetséges, hogy vannak olyan játékosok akik már el is felejtették, hogy Quinn a játék része, így biztosan nem egy ember fog meglepődni azon, ha kijelentjük: Quinn jelenleg egészen jó választás!

Egy időben kiváló top lane választás volt a könnyű ösvény fázisának és a masszív korai szakaszban osztható sebzésének köszönhetően, ám kisebb változtatások okán szépen lassan kikerült onnan, s mivel eredeti pozíciójában, lövészként sosem volt igazán hasznos, idővel feledésbe merült. Nos, jelenleg úgy tűnik, hogy neki is jót tett a vérfrissítés, ugyanis az amerikai térségben jelenleg a legjobb 3 alsó ösvényes választás között van a Champions.gg, játékstatisztikákkal foglalkozó oldal szerint!

S nem elég, hogy újból vihetjük botra, a topos teljesítménye mindezt meg sem érezte, így akár nyugodtan használhatjuk ott is ha szeretnénk. Valamint a dzsungel szerelmesei is nyugodtan hozzányúlhatnak, ugyan nem teljesít jobban a az átlagnál a fák között, de még így is bőven jobb egy halom karakternél. Egy szó mint száz, Quinn jelenleg kiváló flex pick lehet!

League of Legends Wiki

Na de miért lett Quinn hirtelen jó?

Nos, azt azért ki kell emeljük, hogy nem játsszák sokan a karaktert. Platinum fölött vannak néhányan, akik hajlandók tudomást szerezni a lövészről, s mivel ők hajlandók időt és energiát invesztálni Quinnbe, így a teljesítményük is felfelé ágazó, hiszen mostanában az általános lövészeknek nem megy úgy az ipar, mint korábban.

Quinn legnagyobb problémája a lőtávja és az, hogy közel sem tud úgy sebzést osztani a kései szakaszban, mint egy tradicionális crit ADC. A korai szakaszban persze képes megnehezíteni az ellenfelek dolgát, ám a megszerzett előnyt egészen gyorsan el tudja veszíteni a furcsa képességtárának köszönhetően. Ám jelenleg a crit ADC-k szinte teljesen eltűntek a játékból, így Quinnek újból tere adódott, s mivel sok a közelhacos karakter az alsó ösvényen, így még effektívebb lett a lövészhölgy.

Mostanában nem húzódnak el a találkozók 40-50 percig, így a korai szakaszban szerzett előnyt könnyedén győzelemre lehet váltani. Quinn pedig éppen ebben a legjobb, a passzívjának köszönhetően folyamatosan képes burst-jellegű sebzéseket osztani az ösvényellenfeleknek, amiket már igazán nem nehéz killekre váltani. Tipikus snowball karakter, amire most gyakorlatilag igény van boton.

Ha szeretnél valami újat kipróbálni és a győzelmet sem veted meg, akkor most jött el az ideje annak, hogy kipróbáld Quinnt. Hidd el, ha okosan csinálod, nem fogsz csalódni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva