Counter Strike

Ha nem látjuk, nem hinnénk el… Az új G2 eddig veretlen, SmithZz lemosta a pályáról s1mple-t


A Na'Vi és a mousesports is behódolt a franciák előtt, még a végén tényleg bejön a shox-terv.

Amikor shox bejelentette, hogy visszahívná Ex6TenZ és SmithZz párosát a csapathoz, többen csak mosolyogtak az ötleten. Egy kiöregedett Source legenda és a profi mezőny egyik leggyengébb AWP-se, gondolták. Az új G2 azonban a frissesség lendületével és a meglepetés erejével eddig tarol a nagyok között.

Bo1-ben verték a Na’Vi-t, Bo3-ban a mousesports-ot, SmithZz ráadásul rommá alázta s1mple önbizalmát. Volt, hogy 1 HP-val:

A franciák nem elég, hogy 10:5-ös hátrányból álltak fel és nyertek, de még a világ legjobbjának is keményen odacsaptak. S1mple minden statisztika szerint 2018 eddigi legjobbja, a visszatérő SmithZz azonban 12 találkozásukból 9-et nyert meg ellene!

A 16:14-re megnyert Inferno legjobbja is SmithZz lett, 1.34-es ratinggel.

A mousesports ellen már kennyS volt a húzónév, aki szinte minden fontos kategóriában a Bo3 legjobbja lett. Legtöbb kill, legtöbb sebzés, legjobb rating. A 2:1-es G2 siker abszolút záloga volt, teljesítményét még csak megközelíteni sem tudta senki:

KennyS +29-es K/D-val zárt a 3 mapon, melyek közül Dust2 (16:14) és ismét csak Inferno (16:9) lett meg a franciáknak.

Két világranglista Top5-ös ellenfél után persze csak most jön majd az igazi nagy falat. A következő ellenfél a világelső Astralis lesz Kölnben. Ha abból a meccsből is győztesen kerül ki a francia csapat, akkor a shox-terv óriási visszaigazolást kap, már az első LAN-ok egyikén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva