Counter Strike

Coutinho és Casemiro ajándék kést kapott a mibr tagjaitól, FalleN és fer nagylelkű kedvükben voltak


Egy milliárdos focistának szinte semmi, megvenni egy CS:GO skint. De kétszeres Major győztes legendától kapni már teljesen más, kb megfizethetetlen.

Ahogy a napokban megírtuk, a brazil válogatott tagjai a Mexikó elleni győzelmet követően CS:GO-val vezették le a nap fáradalmait. A nyolcaddöntő után egyből PC mögé ültek és irány az orosz szervereken vívott MM, amit Neymar az Instagramon is megörökített:

Bár az ügyességi csoportjuk még nem az igazi, de ha már kiderült róluk, hogy ekkora CS:GO fanok, a mibr is akcióba lépett. Az SK braziljait nemrég vette szárnyai alá a mibr, vagyis a Made in Brazil nevű legendás szervezet. Évekkel ezelőtt, még 1.6-ban a legnagyobbak között emlegették ezt a nevet, most eljött az idő a rövidítés újbóli aranykorszakához. És a régi hagyományok felélesztéséhez!

A mibr elnevezés lényege mindig is a nemzeti identitás kihangsúlyozása és a büszkeség kiemelése volt. Büszkék rá, hogy honnan jöttek, honnan érték el mindezt. Ez a vonatkozás FalleN-éknél is jól megfigyelhető, így érthető, miért vállalták az SK-ból történő átigazolást a mibr név alá.

És ha már Brazília büszkeségeinek vallják magukat, el is kezdték a nagylelkű gesztusokat honfitársaik felé.

A cikk elején már említett, foci VB-n vitézkedő brazil válogatott két tagja kapta a mibr első elismeréseit. FalleN és fer két Lore kést passzolt át a válogatott focistáknak.

A dolog persze nem azért érdekes, mert a kések 300 000 forintot érnek. A kőgazdag focistáknak ez aprópénz. Casemiro például 2017 és 2018 között 90 000 fontot, vagyis átszámítva 33 millió forintot keresett. De nem évente, nem is havonta, hanem hetente! Ez durván elosztva napi 4,8 millió forintot jelent naponta.

Vagyis egy ilyen 300 000 forintos kés árát ezek a srácok 1,5 óra alatt megkeresik.

Viszont ezeket a skineket kétszeres Major győztes CS:GO legendáktól kapták, ami egy csapással felbecsülhetetlenné teszi őket. Ki más mondhatja el magáról, hogy FalleN vagy fer saját kezűleg ajándékozott neki egy kést, elismerése jeléül? Hát senki, pontosan erről szól egy ilyen felajánlás. Nem az értéke a lényeg, hanem a mögöttes jelentés, amit ez az adomány hordoz.

Megbecsülés, kölcsönös tisztelet és a brazil sikerek elismerése. Erről szól a mibr!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva