Fortnite

Nem azt kaptad, amiért fizettél? – Az Epic Games már dolgozik az ügyön!


Sajnos ez történik akkor, amikor a folyamatos rotációt nem bírja el a rendszer.

Nem jöhet új frissítés kisebb probléma nélkül, elvégre az meglehetősen unalmas lenne. A legújabb Content Update egy kicsit bezavarta a rendszert, s a tegnapi nap folyamán egy ideig újból kikerült a kliensünkből a Playground LTM. Szerencsére ez csak amolyan deszinkronizáció volt a régi és az új kliensverzió között, így az Epic Games körülbelül fél óra alatt javította is a problémát. Megjelent viszont egy újabb, ennél sokkal irritálóbb probléma, ami az Item Shop vásárlásokat befolyásolta.

Az Item Shop mindig egy bizonyos mennyiségű kozmetikai tárgyat tartalmaz, ami folyamatosan változik. Most, július 4-e környékén viszont sikerült túlterhelődnie a rendszernek, ugyanis a ciklikus kínálat mellé az amerikai függetlenség napjához kapcsolódó kinézetek is bekerültek a boltba. Ez a detektív szettek miatt már egyébként is túlzsúfolt rendszert még tovább telítette, így egyre több kaotikus vásárlásproblémáról lehet hallani a közösségen belül.

Több száz embert érintett egy olyan hiba, ami azt eredményezte, hogy a sikeres vásárlást követően, ugyan a rendszer azt írta megvan a hőn áhított tárgy, ám közben a háttérben valami más tárgyat adott hozzá az aktuális Item Shop kínálatból a gyűjteményhez.

Ezzel nem csak az a probléma, hogy hibásan nyeli el az értékes V-Buckot, hanem folyamatosan Refundra kényszerít minket, amiből mint tudjuk, csak véges darab van.

Az Epic Games amint tudta le is reagálta az esetet, megnyugtattak mindenkit, hogy dolgoznak az ügyön, s amint tudják mi a pontos hiba forrása, s javították a hibát, azonnal kiadnak egy közleményt ez ügyben. S az érintetteket biztosan kompenzálni fogják, szinte biztos, hogy visszakapják az elpazarolt Refund lehetőségeket.

A cikk publikálásáig még nem találtunk semmilyen visszajelzést a hiba javítását illetően, így azt javasoljuk, hogy mindenki gondolja meg kétszer a vásárlást egészen addig, amíg ez a probléma biztosan meg nem oldódik! Természetesen amint javításra kerül a hiba, frissítjük a cikket.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva