Counter Strike

16 éves kölyökképű finn terminátor ejtette ki a mousesports csapatát


Látszatra ártatlan szőke fiúcska, aztán felmegy a szerverre és +25-ös K/D-t pakol a Top5-be számító mouzra.

A mousesports számára már az első nap hatalmas pofon volt, amikor kikaptak a még csak alakulóban lévő G2-től. A pár hetes francia lineup nagy meglepetésre alsó ágra küldte a papíron sokkal esélyesebb mouzt.

Persze az is igaz, hogy Snax is csak nem rég került a csapathoz. Ez az első LAN-ja az új ötössel, így bőven lehetnek még porszemek a gépezetben.

Új csapat ide, porszemek oda, az ENCE ellen mindenki kötelező mousesports győzelemre számított.

A mezőny legfiatalabb játékosa, a mindössze 16 éves sergej azonban máshogy gondolta. A finn tini zseniális tehetségét már számtalanszor kiemeltük mi is, elképesztő aimja van a srácnak (VIDEÓ ITT). A mousesports alapos leckét kapott most ebből, sergej teljesítményén ugyanis nem lehetett fogást találni a Bo3 alatt.

A párharcokat egyedül honfitársa, suNny ellen nem tudta megnyerni. Mindenki másnál viszont eredményesebben face-elt, ropz és Snax különösen vastagon kapta.

Ahogy látható, nincs olyan statisztika, amiben ne lett volna extra klasszis a meccs során. Két kategóriában olyan erős számot ért el, ami nemes egyszerűséggel kilóg a keretből, annyira magas. A körönkénti kill, a körönkénti sebzés, a “Kill Assist, Survived, Traded” mutató, a körökre gyakorolt hatás és az átlagos sebzés egytől egyig a legmagasabb minősítést kapta. Vagyis ezekben a kategóriákban tökéletes volt sergej!

Főleg támadásban volt megoldhatatlan rejtély a mousesports számára, fegyvertől függetlenül.

UMP-vel is képes volt akár egyedül lerakókat foglalni az M4A4+AWP védelem ellen:

És persze AK-val is helyén volt a célkereszt, még a fontos körökben sem remegett meg a keze:

A mousesports ezzel tehát kiesett, egyre hullanak az esélyesnek gondolt csapatok a mezőnyből. A Liquid az elsők között búcsúzott, de az új Cloud9 és a mouz sem váltja már meg a világot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva