Fortnite

Láma felvonulás, Kacsadzilla, Nuketown és paradicsomfej: ezek a Playground legjobb épületei


Jöjjön a mi toplistánk.

Bő két napja van bent a Playground, egyelőre limitált idejű módként, tegnap kicsit foglalkoztunk a potenciális jövővel, most maradjunk a jelenben, ugyanis a játékosok alaposan rápörögtek, építmények garmadája lepte el a Redditet (is).

Új járművek, kirotált itemek és kipróbálható skinek – 3 dolog, ami hiányzik a Playgroundból

Mindenféle további szócséplés nélkül jöjjön néhány épület, amit a játékosok alkottak meg köszönhetően annak, hogy itt nagyon gyorsan lehet nyersanyagot farmolni, egy óránk van a szűkülésig, és nincs ellenfél.

1. Titanic

forrás: reddit

Senkit ne tévesszen meg a számozás, nagyon nehéz lenne ezeket az alkotásokat rangsorolni, inkább csak egybeszedtük őket. Indítsunk egy óriási hajóval, mely stílusosan Loot Lake-en épült.

Nem ez az egyetlen járat, erre is fel lehet szállni:

forrás: reddit

2. Piramis

forrás: reddit

Ha már Loot Lake, akkor látható, hogy a játékosok nem szívlelik a helyet: egy óriási piramissal temették be a sokak által (jogosan) a legrosszabbnak tartott helyszínt.

3. Kacsadzilla

forrás: reddit

Godzillának indult a felhasználó saját bevallása szerint, valami kacsa szerű Godzilla méretű teremtmény lett belőle – a helyszínt szerintem most már ti is kitaláljátok.

4. Étkező asztal

forrás: reddit

Neve nincs ennek a helynek, egy szék található itt alapból, ezt bővítették ki a játékosok egy egész étkezőasztallá, ahol a kiszolgálás ki mástól érkezne, mint Tomato Town pizzafutárától.

Ha már Tomato, meg lehet nyugodni, máris restaurálták a helyet – paradicsomfej mostantól mindenkit figyel.

forrás: reddit

5. Nuketown

forrás: reddit

A Call of Duty: Black Ops-ból ismerhetjük a játék legkisebb, egyik, ha nem a legnépszerűbb pályáját, a Nuketownt. Ezt építették újra Tilted Towers-ben – hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nincs hasonlóság.

Képtalálat a következőre: „nuketown call of duty black ops”
forrás: Call of Duty Wiki

6. Láma szerelem

forrás: facebook

Ezt pedig nyilván sokan láttátok, de nem lehet nem megemlékezni Ruben alkotásáról, ahol a szeretet jegyében párosodnak a lámák.

7. Láma felvonulás 

forrás: reddit

A szaporodásnak meglett az eredménye, egy kisebb hadsereg vonul a pálya szélén – bárcsak játék közben is ennyit lehetne belőlük találni.

A sor gyakorlatilag végtelen, ezért is imádjuk a Playgroundot, jobbnál jobb alkotások születnek, a kreativitás pedig szárnyalhat.

forrás: reddit

Csak remélni tudjuk, hogy permanens móddá válik, ha mégsem, hát élvezzük ki, amíg tart!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva