Counter Strike

Senki nem szúrta ki, pedig ott van. Vagyis pont ez a lényeg, hogy nincs ott


Az ENCE kőkeményen odafigyel a szerencsejátékokkal kapcsolatos szabályozásra, a kiskorúak mezéről leszedték a feliratot.

A dolog már az ENCE fotózásán is feltűnhetett volna bárkinek. De olyan apró részletről beszélünk, ami fölött szinte mindenki átsiklott. Mindenki, kivéve egy éles szemű reddit felhasználót, aki egy világ figyelmét hívta fel az ENCE törvénytisztelő húzására.

A fotón az ENCE új meze látható, melyet mindenkinek személyre szabottan készítettek. 4 játékos esetében csak a név változott a szerelésen, sergej viszont egy logóval kevesebbet kapott. Egyik szponzoruk logóját, név szerint a Rizk.com nevét ugyanis levették a kiskorú játékoz mezéről. Tekintve, hogy a szóban forgó cég egy máltai székhelyű online kaszinó.

Allu 26, Aerial 25, xseveN 23 és Aleksib 21 évesek, így ők simán viselhették, a 18 éven felülieknek szóló kaszinó hirdetését. Míg a 16 éves sergej esetében az ENCE úgy tűnik betű szerint tartja a törvényt, és ezért még külön mezt is készítettek.

Nem minden csapat kezeli ezt ilyen szigorúan ám, ahogy jobban belegondolunk, sokan buktak volna le hasonlóval. Az akkor 15 éves Brollanra például simán ráadták a fnatic mezt a WESG európai döntőjén. Rajta a Dafabet ázsiai online fogadóoldal hirdetésével.

A finn csapat úgy tűnik tényleg minden eszközzel óvja legfényesebb csillagát, a 16 éves sergejt. Még egy ilyen félreértést sem kockáztatnak meg, nekik az a legjobb ha sergej csak a játékra koncentrál. Annak ellenére ugyanis, hogy a srác kőkemény profi, fél éve már a kiégés kerülgette. 15 évesen egy időre vissza is vonult a játéktól, szünetet tartott karrierében.

 

Pedig tisztán látszik, hogy ott a helye a legjobbak között. Az ESL One: Kölnről már kiesett ugyan a csapat, de sergej teljesítménye még mindig a 6. legjobb a tornán, 1.31-es ratinggel.

Egy biztos, a mousesports egy időre alaposan megjegyezte a nevét, hiszen a világranglista Top5-ös csapatot kis túlzással egyedül ejtette ki Kölnből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva