Fortnite

“Hasta la vista, baby” – Hamarosan visszavonul a Playground LTM, de szerencsére nem örökre!


A közösség kedvenc játékmód hamarosan elvándorol, ám új erővel fog visszatérni.

Hivatalos, a Playground LTM egy héten belül, egészen pontosan július 12-én kivándorol a kliensünkből, s csak később, ám új formában fog visszatérni. A Playgroundban készített Replay-ek is az v5.0 megjelenéséig lesznek visszajátszhatók, ami nagy valószínűséggel szintén július 12-én, azaz jövőhét csütörtökön landol majd a szerverekre.

Az ötödik szezon a nyakunkon van, olyannyira, hogy már ha lehet hinni a híreszteléseknek, akkor nincs is egy hét a megjelenéséig. Mindenki az utolsó simításokat végzi a negyedik szezonján, hamarosan mindenki kimaxolja a Battle Passt, vagy eléri a kitűzött 80-as vagy 100-as felhasználó szintet.

Vagy éppen a technikáján csiszol, hogy bedaráljon mindenkit az új szezonban, erre van ugyanis a Playground LTM. Sajnos a Fortnite: Battle Royale sandbox módja hamarosan kikerül a játékból, de csak egy időre, ugyanis az Epic Games fejleszteni tervezi.

Forrás: Epic Games

A hivatalos blogbejegyzésben a kiadó elmondta, az új verzió sokkal több mindent fog tudni mint az első kiadás, képesek leszünk a játékmódon belül csapatokra oszlani (a párbaj gyakorlatokhoz), valamint több működésbeli javulás is várható.

  • Több csapatra oszthatjuk magunkat majd: 1v1, 2v2, 2v1(?) {Az 1v1 és a 2v2 be lett jelentve, három játékos esetén így valószínűleg feloszthatjuk majd magunkat 1v2-be}
  • Bekerül az aim assist a kontrollert használók számára
  • Szerkeszthetjük majd más játékosok építményeit
  • A csapdák működését javítani fogják, a csapatválasztó funkcióban az ellenséges egységeket sebezni fogja, a barátságos egységeket nem
  • Végre láthatjuk majd a társunkat a térképen
  • Valamint bekerül majd a Pickaxe sebzés is

Azt sajnos nem tudni, hogy mikor kerül majd vissza az LTM a játékba, ám az biztos, hogy ez a limitált idejű megoldás, csak átmeneti, az Epic Games azon dolgozik, hogy állandó játékmóddá válhasson a Playground.

Forrás: Twitch

A hivatalos Fortnite Twitch fiókon keresztül erősítették meg, fejlesztés alatt áll a Playground egyik olyan verziója, ami választható, állandó játékmódként lesz a játék része. Persze ehhez még sok víznek le kell folynia a Dunán, feltehetően még több ilyen LTM-be bújtatott közösségi béta teszten kell túlesnünk a végleges megjelenésig.

Egy hét sincs már tehát a Playground visszavonulásáig, használjátok ki az időt amíg még lehet és csiszoljatok az építési technikátokon, hiszen annál nemigen van fontosabb a Fornite-ban!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva