Hearthstone

Kezdődik a közvetítés: 3 magyar játékosnak szurkolhattok a HCT Italy versenyen!


Erre a hétvégére is jut nagy Hearthstone verseny.

Ahogy arról már korábban is írtunk, ezen a hétvégén újabb fontos Hearthstone versenyre kerül sor, különösen a magyarok szempontjából, folytatódik ugyanis a Hearthstone Championship Tour, méghozzá a következő európai Tour Stop állomással: a HCT Italy tornát az olaszországi Varesében rendezik, méghozzá péntektől vasárnapig.

A mezőnyben ezúttal három magyar is ott lesz: a ZYLEX Esports-tól PenhaDani és dropdead, a Team Plague-től pedig a korábban cLassiC néven futó zABZRWx képviselik majd hazánkat a versenyen. Rájuk igen komoly feladat vár majd, hiszen előzetesen közel 400 játékos regisztrált a versenyre – a tényleges indulók száma ennél valamivel kevesebb lesz, de így sem lesz egyszerű feladat elverekedni magukat a Top 32-ig – innentől osztanak pénzdíjat, illetve HCT-pontokat.

A nagy létszámra való tekintettel a verseny szokás szerint egy svájci rendszerű szakasszal kezdődik majd: összesen 9 kört fognak tartani, melyet követően a Top 16 az egyenes kieséses szakaszban folytathatja majd. A formátum Bo5 Conquest lesz, egy bannal, vagyis mindenki négy különböző decket visz a versenyre, melyek közül az egyiket az aktuális ellenfél mindig kitilthatja, a párharcot pedig az nyeri, aki először tud győzni mindhárom maradék paklijával.

A magyarok az alábbi lineupokkal vágnak neki a tornának:

  • PenhaDani: Even Shaman, Token Druid, Even Warlock, Odd Paladin
  • dropdead: Malygos Druid, Even Warlock, Mind Blast Priest, Quest Warrior
  • zABZRWx: Miracle Rogue, Combo Priest, Taunt Druid, Even Warlock
PenhaDani lineupja
dropdead lineupja
zABZRWx lineupja

A közvetítés az első napon 13 órakor kezdődik a Hearthstone hivatalos Twitch-csatornáján az első meccsekkel. Bízunk benne, hogy a magyarok is képernyőre kerülnek majd, de bárhogy is alakul, a szurkolás mindenképpen elkél nekik – mi is szorítunk majd a hazai sikerekért!

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva