Counter Strike

Egy apró trükkel már működik a dolog! Meccskeresés ideje alatt is lehet BOT-ozni


Ezt a funkciót rengetegen várták már, és ugyan most sem magától értetődő az elérése, de bekerült a Panorama UI új lehetőségei közé.

Biztos veletek is előfordult már, hogy késő este vagy éppen kora reggel ültetek le MM-ezni, ezért hosszú perceket kellett várni a másik 9 emberre. Vagy éppen egy pályát jelöltetek csak be a keresésre, és lassan gyűlt össze 10 ember, megint csak várakozás.

A probléma megoldására elméletben már régóta kitalálták a játékosok, hogy mire lenne szükség. A meccskeresés hadd pörögjön magában, de a várakozás ideje alatt hadd lehessen DM-ezni vagy BOT-ozni, bemelegítés gyanánt.

Remek ötlet, meg kell hagyni, eddig azonban a régi felületen erre esély sem volt. Mindenki a Panorama UI-tól várta a megoldást, a frissítés leírásában azonban semmi erre utaló jel nem volt.

Pedig a dolog titokban mégis megérkezett, legalábbis BOT-ok mellé biztosan!

A meccskeresés ideje alatt mostantól mehetünk a jól megszokott aim_botz falai közé és szórhatjuk a fejeseket, amíg nem találnak játékot nekünk. Persze a lehetőség nem a menü gombjaival elérhető, akkor nem írtuk volna, hogy titokban érkezett:

  • Mostantól, ha elindítunk egy Casual vagy Matchmaking keresést, nyissunk mellé egy console-t is.
  • Hagyományos belépés helyett innen indítsuk el az aim_botz pályát (itt tölthetitek le).
  • Ehhez csak írjuk be: “map workshop\243702660\aim_botz” a console-ba.
  • Amíg a meccskeresés zajlik, lőheted a BOT-okat.
  • Ha a játék talál neked egy meccset, az “Accept” gombot felugró ablakban eléd tolja, és csak el kell fogadnod.

Mostantól nincs unalmas sorban állás, vagy lemondás egy kevésbé népszerű mapról. Amíg ugyanis vársz a meccskeresésre, BOT-ozással és bemelegítéssel ütheted el az időt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva