Fortnite

Belekiabált a streambe és leöntötte pezsgővel – Saját apja égette be a Fortnite bajnokot


Nincs menekvés a szülők elől. Még akkor sem, ha több ezren néznek és már gyakorlatilag felnőtt vagy.

Egyre kevésbé kérdés, hogy ki, vagy éppen kik a világ legjobb Fortnite játékosai. A FaZe Clan duója, Tfue és Cloak már negyedjére nyerték meg a Friday Fortnite tornát, ami azért hatalmas szó, mert rajtuk kívül nincs olyan játékos, vagy csapat akik képesek lettek volna akár csak duplázni.

Tfue és Cloak a TSM kiválóságaival (TSM Myth, TSM Hamlinz) csaptak össze a nagy döntőben, amit újból a FaZe Clan játékosai rántottak be, ezzel meggátolva a TSM duóját a duplázástól. Hatalmas lépés volt ez Tfue-nak és társának, ugyanis ezzel a győzelemmel még hatalmasabb űr tátong a többi nagyobb Fortnite játékos és köztük, így abszolút kiérdemelték a “világ legjobb duója” titulust. Ám még így sem a bajnokoké volt a reflektorfény péntek este, Tfue édesapja ugyanis – valószínűleg jó szándék vezérelte – keményen beégette a fiát több tízezer néző szeme láttára.

Az apa beslisszolt a szobába egy üveg pezsgővel a kezében, miközben azt üvöltötte: “Four time winner”, vagyis négyszeres bajnok.

S ahogy az lenni szokott, amikor egy pezsgő találkozik az ünnepléssel, a nedű nem maradt az üvegben, hanem Tfue fején, majd pedig nyakán landolt.

Aranyos gesztus volt, ám erre az angol nyelvnek van egy kiváló kifejezése, a “cringe”. A fent látható klip lassan eléri a 75 000 megtekintést (csak a klip!) és szinte biztos, hogy örök helyet kap a Fortnite Cringe válogatások között. Maga a játékos is oldhatott volna a helyzeten, ha felveszi édesapja lendületét, ám még kínosabbá tette a helyzetet a hallgatása és az abszolút nem őszinte nevetgélése. Aztán jött a csúcs, amikor az apa felajánlotta a fiának, hogy ugyan már, kortyoljon bele a győztesek italába, amit ő hidegen, hezitálás nélkül vissza is utasított. Szegény apukának így maradt a visszavonulás.

Persze azért Tfue a maga módján is megünnepelte a negyedik győzelmet, ahogy azt szokta a nagyobb pillanatai után, ezúttal is kivetette magát a szobája ablakán.

A legendás duó legközelebb ma este játszik a NerdOut Fortnite bajnokságán, ahol újból nagy nevekkel, többek között Ninjával, Nadeshottal, Dr. Lupoval, sőt még SouljaBoy-jal is összecsapnak majd. Reméljük ezúttal az édesapa nem tart otthon pezsgőt…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva