League of Legends

Riot Games: “Gyengék a lövészek? Buffoljuk Karmát és Ahrit!”

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Ahri, buff, karma,

A cím ugyan ironikus, ám összességében a két karakteren simán elfér egy ilyen gyógycsomag.

Nagyon úgy tűnik, hogy Karma és Ahri sorban áll egy PBE frissítésért, legalábbis  Riot Ricklessabandon ezeket jelezte előre a Twitter fiókján keresztül. A cél, hogy mage-ként legyenek hasznosabbak.

Már egy ideje szállingózik egy hír a közösségben, miszerint a Riot Games munkálatokat szeretne végezni Karmán. Annyit lehetett eddig tudni, hogy 2018-ban még mindez meg fog történni, erre kérdezett rá az egyik Twitter felhasználó Ricklessabandontól, aki ezúttal egy nem hivatalos változásjegyzékkel válaszolt a kérdésre. A listát a rioter a 8.14-es frissítésciklusba tervezi, ám ezeken felül még mindig előtérben kívánják tartani Karma kisebb újragondolását.

 

A módosítások nem csak stat buffokat tartalmaznak, Karma manaállományán például állítani tervez a rioter, a játék elején gyengébb regenerációval látná el a mage-et, míg a játék vége felé a jelenlegi viszonyokhoz képest nőne a manaregenerációja. Mindezeken felül határozott buffok vannak bekészítve, a pajzsát például erősíteni kívánják, hogy stabilabb ösvényfázist kaphasson. Az Inner Flame képessége, mellyel a Karma játékosok leginkább aprítják ellenfeleiket, szintén sebzésemelkedésre számíthat, ám a Mantrával kombinált verzió a korai szakaszban nem robbanna akkorát, mint a jelenleg élő verzió esetében. Így a Mantra + Q sebzés valamennyit csökkenne a módosítások után a korai szakaszban, ám a mérkőzés végstádiumához közeledve, elérné a jelenlegi maximumot és ugyan olyan erős lenne, mint most a 8.13-as ciklusban.

 

Az Ahrira tervezett módosítások nem ennyire látványosak, az ő esetében a Crowd Control effektet erősítenék. Csökkenne a Charm (E képesség) mana costja, így sűrűbben használhatnánk, valamint ha célt találunk vele, az effekt hossza is nőtt a korai szakaszra, így nagyobb nyomást tudnánk vele helyezni ellenfeleinkre.

Karma tehát még ezeken felül számíthat munkálatokra még idén, az Ahri játékosoknak meg egyelőre be kell érniük ennyivel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva