Fortnite

Meglesz az Omega átszínezés, vagy sem? Egy egyszerű kalkulátorral kiszámíthatod!


Pár kattintás, és kiderül, hogy mennyire reális erre az esélyed.

Noha most alapvetően az 5. szezon körüli őrület jár át minket, nem szabad elfelejtkezni arról sem, hogy vagyunk jó néhányan, akik még küzdenek a Battle Pass-ben található Omega skin átszínezéseiért, melyhez a 80-as szintet kell elérni a szezonban.

Legutóbbi információk alapján a következő idény 12-én startol, tehát nagyjából 3 napunk van arra, hogy ezt összehozzuk.

HIVATALOS: érkezik a Fortnite ajándékozás!

Sokakban felmerül a kérdés: érdemes megnyomni ezt a pár napot? Ehhez próbálunk segítséget nyújtani “Dubstep4Moms” Reddit felhasználó segítségével, akinek a Google dokumentumával kiszámolhatjuk, hogy elérjük-e a hőn áhított szintet. Mutatjuk, hogy mit kell tenni!

  1. Kattintsatok ERRE a linkre.
  2. A fáj-másolat készítése parancs a következő lépés
forrás: docs.google.com

Végül pedig követni kell a dokumentum alján lévő utasításokat. Ebbe menjünk bele kicsit részletesebben, mert ugyan angolul le van írva, hogy mit kell csinálni, de szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat:

  • Enter Goal Level Total: ezt ne piszkáljuk, a 80-as szint van megadva alapból, ami ugye a cél
  • Enter Current Level Total: itt annyi a dolgunk, hogy keressük meg a szintünket a táblázatban, majd a Total oszlopban található számot írjuk be. Példa: én 74-es szintű vagyok, így a 426950-es számot írtam be oda
  • Enter Number of days Left: ehhez se kell hozzányúlnunk, körülbelül 3 nap van hátra a szezonból
  • Enter # of hours per day: ide azt kell írni, hogy hány órát játszunk a játékkal naponta – nyilván ezt a legnehezebb megítélni
  • Majd az Enter Xp Gained per Hour jön: nézzük meg, hogy hány XP-nél járunk az adott szinten (nálam ez 12314), ezután játsszunk egy órát, nézzük meg, hogy ez mennyire ugrott, és vonjuk ki az új számból a régit. Sajnos jelenleg nincs egy órám ezt kipróbálni, hogy reális adatot adjak, de 7000-et biztosan nem lehet szerezni.
  • Végül kijön egy válasz, mely nálam napi 4 óra mellett a nem, a kalkulátor pedig azt is kiírja, hogy mennyivel csúszunk le a célunkról
forrás: docs.google.com

Ha még vannak a heti, vagy a napi questekből, akkor plusz tapasztalati pontok jönnek ehhez hozzá – előbbihez alább találtok segítséget.

Utolsó esély az Omegára és átszínezéseire: itt találod a heti csillagot!

Reméljük, hogy a táblázat alapján el tudjátok dönteni, hogy érdemes-e megnyomni ezt a pár napot, vagy sem. Jó játékot és sok sikert kívánunk hozzá! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva