Counter Strike

Napi küldetések a CS:GO-ban? Miért is ne működhetne?


A heti droppokhoz hasonlóan a napi játékra való ösztönzés is érkezhetne, egy kis ajándék XP és Drop kíséretében.

Napi küldetéseket rengeteg játékban találunk. Apró, könnyen és gyorsan teljesíthető feladatok, amik arra ösztönzik az embereket, hogy mindennap belépjenek játékba. És ne csak bejelentkezzenek, játsszanak is picit a küldetések teljesítéséhez. Sőt, ezek a feladatok általában a változatosságot is segítik, hiszen olyan játékmódokra is ráveszik a playereket, amiket maguktól lehet nem vennének elő.

Ezt a modellt akár a mostanában rengeteg játékost vesztő CS:GO is bőven megfogadhatná.

Persze tudjuk, ott van a heti drop, de amennyi játék ahhoz kell, aki csak arra utazik, egy nap alatt kész van vele. És aztán lehet, a játék felé se néz a hét többi részében. Mellettük pedig ott vannak a mindennap játszó lelkes playerek, akik szintén semmit nem kapnak a heti droppért, csak némi XP-t a profiljukra.

Mindkét kategóriát, szóval lényegében az összes játékost jutalmazná és motiválná a napi küldetéses rendszer. Rendszeres, mindennapos és változatos játékra bátorítana az embereket, ami garantáltan növelné az oly fontos játékosbázis statisztikáit is.

Az elképzelés a következő:

3 napi küldetés lenne, mely mindennap változik. Mellettük pedig lenne egy állandó, heti küldetés, melynek teljesítésére 7 nap áll rendelkezésre.

Így nézne ki egy változatosságot is elősegítő, de mégsem túl nehéz küldetéslista a CS:GO-ban:

  • Napi küldetés: Játssz 3 Demolition meccset! (200 XP)
  • Napi küldetés: Nyerj meg egy Wingman meccset! (200 XP)
  • Napi küldetés: Szerezz legalább 10 killt Flying scoutsman módban! (200 XP)

Mindhárom küldetés teljesítése esetén: Random skin drop

  • Heti küldetés: Nyerj 5 Competitive meccset (500 XP)

Heti küldetés teljesítése esetén: Random skin drop

A heti küldetés állandó lenne, hiszen mégis csak a Competitive mód a játék esszenciája, de a napi küldetések rendszeresen változhatnának. Rengeteg játékmód, feladat és kihívás válthatná egymást, amivel a játék elhanyagoltabb részeit is jobba bevinné a Valve a CS:GO vérkeringésébe.

Naponta körülbelül 40-50 perc leforgása alatt teljesíthető is a dolog, amivel összelövöldözünk magunknak némi XP-t és egy skint is. Az XP-vel rágyúrunk a Szolgálati érdeméremre, a skin pedig mindig jó. Ha emellett mindennap nyerünk egy MM-en, akkor a heti küldetés is fixen megvan, és 1,5-2 óra játékkal naponta mindent ki is maxoltunk.

Ti örülnétek egy hasonló Napi Quest rendszernek a CS:GO-ban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva