Hearthstone

Vajon mi a fene történt az ajándék HGG pakkokkal?


A Blizzard ingyen csomagokat ígért a szavazásért, de még senki nem kapta meg őket.

Jelenleg szinte minden Hearthstone-játékos arra vár, hogy a Blizzard végre leleplezze az augusztusra várható új kiegészítőt. Van azonban itt más is, a készítőknek ugyanis maradt még egy kisebb adóssága, amit nem igazán törlesztett még…

A közelmúltban több olyan esemény volt, melynek kapcsán a Blizzard ajándék pakkokat ígért a játékosoknak. Ilyen volt például a Choose Your Champion akció a Summer Championship előtt – az ezért járó ingyen csomagok tegnap el is kezdtek kivándorolni.

Igen ám, de volt korábban egy Hearthstone Global Games szavazás is, amiért eddig még senki sem kapta meg a beígért ajándék Witchwood pakkot.

Ennek most már egy hónapja, a HGG szavazás ugyanis június 6. és 12. között zajlott. Az ingyen pakknak azonban se híre, se hamva, ami különösen annak fényében meglepő, hogy a későbbi Choose Your Champion akcióért már elkezdték kiosztani a csomagokat.

Voltak olyanok, akik arra számítottak, hogy a Blizzard egyszerre fogja majd kiküldeni az ajándék pakkokat a két akcióért. Ezek az elméletek azonban nemrég megdőltek, hiszen csak a Choose Your Champion csomagok érkeztek meg.

Mi történt vajon? Valamilyen technikai probléma merült fel? Vagy egyszerűen csak megfeledkeztek a korábbi ígéretről? Egyelőre sajnos csak találgatni tudunk – ráadásul esélyes, hogy nem is fog fény derülni arra, hogy miért ez a hatalmas késlekedés.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva