Counter Strike

A háború lovasa – skincsalád készül az Apokalipszis négy lovasából


5 hónapja jött ki a legutóbbi CS:GO láda, lassan itt az ideje új ötleteket virítani a lehetséges skinekről.

A Panorama UI előkészületei durván elvonták a Valve figyelmét és az erőforrások nagy részét, új ládára és Operationre nem nagyon volt idő. Operation több, mint egy éve jött legutóbb (2017. május 23.), új ládát pedig majdnem fél éve (2018. február 14.) láttunk legutóbb.

Ha pedig még nem készült el a következő láda tartalma, akkor a Műhely egyik legújabb mesterművét nyugodt szívvel ajánljuk a Valve-nak.

Az Apokalipszis négy lovasát ábrázoló skincsalád első darabja egy hete jelent meg a Workshop mélyén. De több érvet is tudunk amellett, miért lenne máris ládában a helye:

  • Először is azért, mert baromi jól néz ki! Nem túl csicsás de nem is egy jellegtelen tucatskin. Ráadásul a vörös árnyalatokkal operáló M4A4 skinek mindig is népszerűek voltak a játékosok körében. Gondoljunk csak a Howl vagy az Evil Daimyo sikerére. Ebben a skinben szintén a sötét színek, fekete és vörös dominálnak:

  • Másodszor, mert a jó sztorikat és háttér történeteket minden játékos szereti. Az Apokalipszis négy lovasa a pusztítás megtestesítői, ami egy lövöldözős játékban jól csengő téma. Hódítás, Háború és Halál, talán csak az Éhínség lovasa lóg ki picit a CS:GO világából. A többinek simán helye van egy fegyver nevében. A végítélet egyik előjeleként értelmezik eljövetelüket, a pusztítás motívuma kíséri útjukat. Hangulatos háttérsztori, ami plusz feelinget ad a skin mellé, szemben a sima, többletjelentés nélküli grafikákkal.
  • Harmadszor, az összekapcsolódó, gyűjthető skincsaládok szintén hódítanak. Gondoljunk csak a folyamatosan érkezó Hyper Beast skincsalád tagjaira, vagy a rengeteg ASIIMOV-ra. Vagy a legújabb kedvencre, a Tarot-kártya kollekcióra, amiből már megkaptuk az Empress és a Death skineket is. A közös sztori és az összefüggő elemek előhívják a gyűjtőszenvedélyt, és mindenki be akarja szerezni a hiányzó darabokat.

Ennek megfelelően már el is játszottak a gondolattal, mi lehetne a másik 3 lovas sorsa. USP – Éhínség, AK – Hódítás és AWP – Halál. Népszerű skinek, tökéletesen illeszkedő fegyverekkel. Az ECO körben használt USP tényleg a pénzínség jele, az AK töri az utat és hódít, az AWP meg csak úgy okádja a halált. Nincs is mit magyarázni ezen…

A magunk részéről simán elfogadnánk a következő láda egyik ritka tárgyaként az M4A4 Wart.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva