Fortnite

Így vedd le magadról a “levehetetlen” tárgyakat a Fortnite-ban!


Az új szezon hozott egy kisebb bugot a kozmetikai tárgyak terén, szerencsére van megoldás!

A Season 5 meglehetősen zökkenőmentesen startolt, ha azt nézzük néhány korábbi frissítés micsoda problémákat tudott okozni a rendszerben. Tény, vannak kisebb problémák, néha egy-egy órára kiveszik az új ATK járművet, vagy a hajnali órákban egy órára szüneteltek a szerverek, mert az Epic Games javított rajtuk, de összességében az európai csúcsidőben kiválóan működött eddig a játék, komolyabb játékot bedöntő buggal, vagy glitch-csel nem lehetett találkozni.

Viszont előkerült egy olyan hiba, ami ugyan nem eget rengető, ám annál kellemetlenebb. Sokan arra kezdtek panaszkodni a fórumokon, hogy nem tudják levenni a kozmetikai tárgyaikat magukról. Se a táskákat, se a skineket, sem pedig a magunk mögött húzható csíkokat nem lehet eltüntetni, ez pedig egyértelműen az új frissítés óta van így. Az Epic Games sajnálatos módon hivatalosan még nem reagált ebben az ügyben, ám addig, amíg ezt teljesen kijavítják, terjed az interneten egy ideiglenes megoldás, ami segít levenni magunkról a nem kívánt kozmetikumokat.

Figyelem, ez az átmeneti megoldás CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a számítógépeken működik, konzolos kiskaput még nem talált senki.

Comicbook.com

A folyamat pofon egyszerű, a következőképpen kell eljárni, ha le szeretnénk venni a táskánkat, vagy a magunk mögött húzott csíkokat, esetleg outfiteket:

  • A bal egérgombbal a megfelelő menüpontban (Back Bling, Contrail, Outfit) egyszer kattints a nagy X-re.
  • A jobb egérgombbal pedig kétszer egy másik kozmetikumra a menüponton belül
  • Ez ha minden igaz le kell, hogy vegye a karakteredről a használni nem kívánt elemet
  • (Nekünk kiválóan működött!)

Ha legkorábban nem, a jövőhéten az ötödik szezon első Content Update-jével biztosan érkezik majd hivatalos javítás, addig a PC játékosoknak marad a fent olvasható verzió, a konzolosoknak pedig sajnos a türelem. Ám bízunk abban, hogy hotfix formájában már a napokban orvosolni fogja az Epic Games ezt a kellemetlenséget.

Reméljük segíthettünk, jó játékot kívánunk az ötödik szezonhoz!

A megoldás /u/neeraj8le-nak köszönhető!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva