Hearthstone

Twitch-et beizzítani: indul a hétvége nagy Hearthstone versenye!


Szombaton és vasárnap minden a HCT Oakland tornáról szól.

Mostanra már egészen hozzászoktunk ahhoz, hogy szinte minden hétvégére jut valamilyen nagyobb Hearthstone-verseny. Nincs ez másképp most sem, csak éppen az időeltolódás miatt egészen szombat estig kellett várnunk arra, hogy elkezdődjön: június 14-én és 15-én, vagyis szombaton és vasárnap tartják Kaliforniában a HCT Oakland tornát.

A színvonalra egészen biztosan nem lehet majd panasz, hiszen a több mint 200 fős mezőny tele lesz jól ismert nevekkel, mint például Muzzy, hunterace, Orange, Surrender, Fr0zen vagy éppen Amnesiac. Íme egy kis ízelítő a résztvevők listájából – ismerős arcokban tényleg nincs hiány.

Kép: Blizzard

A verseny Conquest formátumban zajlik majd, vagyis mindenki 4 paklit hoz, melyek közül az ellenfél mindig kibannolhat egyet, a párharcot pedig az nyeri, aki elsőként tud győzni a fennmaradó három paklijának mindegyikével. A lebonyolítás a mostanában megszokott rendszert alkalmazza: egy svácji rendszerű első szakasszal kezdődik majd a verseny, amely 9 fordulós lesz, a Top 16 pedig ezután az egyenes kieséses szakaszban folytathatja.

HCT Oakland – a hétvégi program

  • szombat, 20:00 – svájci fordulók (1-6.)
  • vasárnap, 20:00 – svájci fordulók (7-9.)
  • hétfő, 0:00 – Top 16 egyenes kiesés

A tét 15 ezer dollár és 191 HCT-pont – ennyit osztanak majd szét a résztvevők között. Ha érdekel az aktuális versenymeta, meg persze hogy miként forgatják a top játékosok a jól ismert paklikat, akkor érdemes lesz bekapcsolódni: az élő közvetítést az EsportsArena Twitch-csatornáján lehet majd követni.

Nézd meg EsportsArena élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva