Counter Strike

Célkereszt-kamera a gránátok és letartások eltanulására, hihetetlen lövések kinagyítására


A népszerű kommentátor, Vince ötlete alapján ezt az újítást akár a versenyek is átvehetnék!

Vince fogta magát és felment kicsit DM-ezni, nincs is ebben semmi meglepő. Érdemes azonban jobban megfigyelni azt a jobb oldali kis képet, az streamen:

Saját célkeresztjét, és a körülötte látható közvetlen területet mutatja kinagyítva. Zseniális ötlet a letartások pontos helyét megfigyelni, a gránátok célzását jobban megérteni, vagy csak a hihetetlen lövések átlátására.

A dolog persze nem újdonság, nem Vince találta fel a spanyolviaszt. A H1Z1 streamerek már régen kitalálták ezt a módszert a célzással kapcsolatos tanítás egyik módszereként. Hiszen az ő szemük már éles, ráállt az ellenfelekre. De aki még csak barátkozik a játékkal, így könnyebben átéli, mit is lát a streamer.

Az viszont biztos, hogy a CS:GO világában nem sok helyen láttuk eddig ezt a megoldást. Vince ötlete nyomán akár a versenyszervezők is elgondolkodhatnának rajta. Akár élesben is alkalmazhaták ezt a technikát.

Nem is feltétlenül a killek hatásosabb átélésére, sokkal inkább a crosshair placement eltanulására.

Hova tart le pontosan s1mple egy CT körben, hol dobja pontosan a 200 IQ gránátokat karrigan és még sorolhatnánk. A tanító jelleg új szintet üthetne meg a kinagyított célkeresztnek köszönhetően. Tényleg érdemes lenne elgondolkodni rajta.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva