Counter Strike

Izgultak, tanácsokat adtak és kiakadtak a rasszizmuson – francia CS:GO-sok a VB döntő alatt


A francia foci válogatott VB győzelmét természetesen a CS:GO játékosok is követték. Úgy tűnik nem csak a forgatáshoz és a force körökhöz értenek.

A francia válogatott VB győzelme talán nem volt akkora meglepetés. Egy fáradt, sérülésekkel tarkított horvát válogatott ellen végül 4:2-re győztek és lettek Világbajnokok.

Az ország CS:GO játékosairól régóta tudjuk már, hogy nagy foci fanok. PSG meccsekre járnak, szabadidejükben maguk is fociznak, sőt a bootcampek állandó kelléke náluk a labdarúgás. Ezek után nem meglepő, hogy ők is VB-lázban égtek a vasárnapi döntő alatt, kora reggeltől egészen a döntő lefújásáig:

KennyS direkt reggeli géppel utazott, hogy nehogy lekésse a meccset. Még az sem érdekelte, hogy elhagyták a csomagját, rohant a TV elé:

Az első félidő 2:1-es francia vezetése után NBK-t még nem nyugtatta meg, kioShiMa viszont tökéletes következtetést vont le. A semmit nem mutató Giroud a csapat Decoy gránátja, fájóan szép hasonlat.

A győzelem pillanatában aztán elárasztották a Twittert a gratuláló üzenetek:

Bodyy a 19 éves fiatal tehetséget, Mbappét külön is kiemelte. Nem csoda, a G2 játékosa is hasonlót élt át, amikor a semmiből az elitbe emelték a G2-nél:

RpK haverokkal és grillezéssel ünnepelt, tud élni az öreg Tank:

A VB-győzelem utáni kommentáradatban természetesen gyorsan felmerült a rasszizmus is. Az elégedetlenkedő szurkolók a sok fekete bőrű játékos miatt támadták be a francia válogatottat. Shox válasza tökéletesen ült, lehúzás helyett inkább éltette az ország sokszínűségét. ApEX pedig csak szimplán korrekt kommenteket kért az emberektől:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva