Hearthstone

25 pakk, 2 Legendary: még mindig nem késő elkezdeni gyűjteni az új kiegre!


Az új event remek alkalom a kiürült pénztárca feltöltésére.

Mostanra már látható közelségbe került az új Hearthstone kiegészítő, a múlt héten bejelentett The Boomsday Project, hiszen már csak három hét van a megjelenésig: augusztus 7-én érkezik az új csomag. Nem kezdtél még el spórolni rá? Még most sem késő nekivágni:

a ma indult Midsummer Fire Festival eseménynek köszönhetően egy csomó extra goldra tehetsz szert.

Az új event alatt minden egyes napi küldetésért dupla gold jár, ami kiváló alkalom a feltankolásra – pláne úgy, hogy két hétig tart majd az esemény.

Nézzük, mennyi goldot lehet szerezni minimális időráfordítással, napi fél-egy óra rendszeres játékkal. A napi küldetések átlaga normál időszakban 57 gold – ez az esemény alatt ugyebár a duplája, ami két hétre levetítve nagyjából 1600 goldot jelent. Az esemény után nyolc nap lesz még a megjelenésig, ez további 450 gold. Emellett minden harmadik győzelemért is jár ugyebár 10 gold – ha ezt napi szinten átlagban egyszer ütjük ki (fél-egy óra játékkal és 50% körüli győzelmi aránnyal ez reális), akkor az további kb. 220 goldot jelent. Ez összesen nagyjából 2200-2300 gold, plusz a megjelenéskor járó 3 ajándék pakk és 1 Legendary kártya.

Ami azt jelenti, hogy 25 pakkot még azok is könnyedén nyithatnak majd az új csomagból, akik még nem kezdtek el gyűjteni rá – 2 Legendary lap is garantált.

Ez a mennyiség persze még feljebb tornászható: például az 50-es (most 100-as) küldetések szerencsés rerolljával, vagy ha a napi 10-nél több goldot ütsz ki a győzelmekért. Vagyis a 25 pakk akár 30 fölé is mehet egy kis extra ráfordítással, ami átlagban már 3 Legendary-t jelent (1 ajándék, 1 az első 10-ből garantáltan, illetve átlagban minden 20. pakkban).

Lényeg a lényeg: még mindig nem késő elkezdeni gyűjteni, ebben pedig az új esemény óriási segítségetekre lesz – használjátok ki az alkalmat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva