Hearthstone

Újra eljött Mini-Rag, hogy felturbózza a “Wow!” emote-ot – ez lesz a heti Tavern Brawl


Visszatér a tavaly bemutatkozó kocsmai bunyó.

Hétfőn elstartolt a Hearthstone-ban a két hétig tartó Midsummer Fire Festival esemény, amely nemcsak egy tematikus főmenüt hozott el nekünk, hanem a napi küldetésekért járó aranyat is megduplázta. Ám ahogyan azt tudni lehetett, a ma este érkező új Tavern Brawl is ezen ünnepélyt fogja feldolgozni: visszatér a Ragnaros’ Fire Festival, melyet a tavalyi eventen ismerhettünk meg.

A szabályok

A kocsmai bunyó különlegessége Mini-Rag, aki a játék elején a másodiknak következő játékos térfelén kezd, méghozzá 2/3-as statokkal. Ez egy Immune lény, amely támadni sem tud, ellenben a kör végén eloszt véletlenszerűen annyi sebzést az ellenfél térfelén, amennyi az aktuális Attack statja. A trükk az, hogy ha megöl egy lényt, akkor mindig kap +1 sebzést, így érdemes sok kis lénnyel “etetni”, hogy mielőbb meghízzon – persze csak óvatosan, hiszen mindkét játékos őt használja, mivel minden körben térfelet vált.

A pakliépítésre egyébként a normál szabályok érvényesek, vagyis teljesen hagyományos decket kell összeállítani erre a Tavern Brawlra.

Kép: Hearthpwn

Tűzijátékra fel!

A heti Tavern Brawl másik különlegessége, hogy akárcsak tavaly, most is felturbózhatjuk a “Wow!” emote-ot. Egészen pontosan egy tűzijáték effektről van szó, melynek ereje attól függ, hogy mennyi miniont pusztítunk el Mini-Rag segítségével.

  • 1. szint: 10 minion
  • 2. szint: 30 minion
  • 3. szint: 60 minion

Természetesen nem egyetlen menet során kell összehozni a 60 killt, hiszen a Brawl összesítve számolja, hogy mennyi miniont pusztítottál el eddig, így idővel mindenki meg tudja nyitni a 3-as szintű tűzijátékot.

A heti kocsmai bunyó a jól megszokott szerda 22 órás időpontban aktiválódik és egészen vasárnap estig fog tartani. A szokásos ajándék pakk mellett most tehát más okból is érdemes lesz lejátszani, hiszen a felturbózott emote egészen a Midsummer Fire Festival végéig (július 29.) megmarad majd mindenkinek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva