Gaming

Ajándék Legendary drop és Valkyrie charm a legújabb kihívások jutalma


Csak egy hétig él a lehetőség, úgyhogy nem érdemes várni.

Az Alpha Packok egy éves bemutatásának örömére az Ubisoft elhozza az Ubisoft Club tagjainak az Alpha Pack Challenge 3 kihívását. Eltérő nehézségű küldetések, amiért eltérő nagyságú jutalom is jár:

  • Alpha Pack Challenge A – Szerezz 1 hét alatt 10 headshotot PVP-n egy Rare droppot tartalmazó Alpha Packért.
  • Alpha Pack Challenge B – Szerezz 1 hét alatt 20 headshotot PVP-n egy Epic droppot tartalmazó Alpha Packért.
  • Alpha Pack Challenge C – Szerezz 1 hét alatt 40 headshotot PVP-n egy Legendary droppot tartalmazó Alpha Packért.

Ha valaki egyébként is szereti a PVP-t, márpedig miért ne szeretné, tulajdonképpen ajándék ez a 3 challenge. Kell érte persze küzdeni picit, de hamar összejönnek azok a fejesek, főleg ha direkt készültök is rá.

Hogy mást ne mondjunk, elég csak visszagondolni rá, mi szerepelt a White Noise infógrafikán. Az összes játékban szerzett kill 40%-a volt fejlövés. Ha ezt a logikai fonalat követjük, 25 kill az A, 50 kill a B és 100 kill a C Challenge teljesítésének átlagos receptje:

A kihívások mellett egy spéci Valkyrie feladatot is kapunk, az operátor születésnapja alkalmából. Ubisoft Club Challenge keretében 20 drónt kell védekezés közben semlegesítenünk, a Valkyrie’s Dog Tag charm feloldásához.

Feladatra hát operátorok, nincs sok idő begyűjteni a jutalmakat.

UPDATE: A hivatalos Ubisoft hír hibásan került fel, 10 kill után nem jár jutalom. Csak a 20-as és 40-es küldetések teljesíthetőek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva