Gaming

Itt az új event: így ütheted ki a legújabb lapot, a Royal Recruits-ot!


Egy ingyenes draft vár ránk.

Amint azt már legtöbben tudjátok, új kártyával bővült a Clash Royale, bekerült a Royal Recruits.

Egy 6 elixir költségű lapról van szó, mely 6 földi egységet tesz a pályára, akik lándzsájukkal (értelemszerűen) a többi földi egységet képesek támadni.

Ahogy eddig, úgy ismét draft során lehet feloldani a kártyát, melyhez kapunk egy bónusz questet is: a “Royal Recruits Challenge Quest” teljesítéséhez mindössze annyi a dolgunk, hogy ötször lerakjuk a szóban forgó lapot a meccsek alatt.

A draft szabályai változatlanok:

  • egy ingyenes belépőt kapunk
  • sok kisebb-nagyobb közbülső jutalomban részesedünk győzelmek után, az egyszeri, maximális jutalom pedig 800 darab az új lapból
  • két lapból kell kiválasztanunk a jobbikat/nekünk jobban tetszőt, négy szetten keresztül: a maradékot az ellenféltől “kapjuk” (amit nem választott)
  • több szempontból is érdemes kiválasztani az új kártyát: a bónusz küldetés mellett jó gyakorlási lehetőség, erős védelem, és nem feltétlen jut rá counter (mindkét vonalon fogni kell, ami nem egyszerű)
forrás: youtube

A lapról az egyéni véleményünk az, hogy elég unalmas, kevés ügyességet igénylő kártya lett. Egy vonalban tudjuk elhelyezni őket, így már ez elvesz a “skillből”, illetve igencsak hasonlít a Guards-ra – nem mondhatni hiánypótlónak.

forrás: clash royale wiki

Counterelni jó eséllyel vagy swarm lapokkal (Goblin Gangs például), vagy térsebzős kártyákkal (Valkyre, Baby Dragon) lehet, de ugye alaposan megnehezíti a dolgunkat az a tény, hogy mindkét vonalon védekezni kell ellene.

Ez a mi véleményünk, most ti jöttök: nektek hogy tetszik az új lap?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva