Hearthstone

Mit rejt a tojás? Íme a Priest-mániákus Zetalot legújabb agyszüleménye


Tempo Priesttel kísérletezik a népszerű játékos.

Ha valami őrültséget vagy újszerűt kell kihozni a Priestből, akkor mindig lehet számítani Zetalotra, ő ugyanis egyértelműen a class egyik nem hivatalos “nagykövete”, akinél többet nagyon kevesen játszottak csak Anduinnal a Hearthstone-ban.

Az említett Priest-veterán nemrégiben kiposztolta a Twitterre az egyik legújabb alkotását, a Tempo Priest új verzióját, amely így néz ki:

AAECAa0GBNMK1grRwQKQ0wINoQTlBPIM+wzDwQKrwgLKywLOzALR4QK/5QLL5gLS7ALq9wIA

Joggal merül fel a kérdés: miért éri meg ilyen jellegű deckkel játszani Priestből, amikor más class-okhoz alapvetően jobban illeszkedne ez a stílus? A kulcsszó a meglepetés. Jelenleg ha valaki meglát egy Priestet, mint ellenfél, akkor szinte biztosan Control Priest vagy Quest Priest paklira számít, hiszen ezek jelenleg a legnépszerűbb verziók. A közös bennük, hogy egyikük sem egy különösebben gyors deck, így a játék eleji visszakeverésnél is ennek megfelelően hoznak döntést az ellenfelek. Ez az, amit ki lehet használni egy váratlan támadással és egy agresszív korai játékkal.

A kötelező Northshire Cleric mellett a ritkán látott Swamp Dragon Egg szerepel még a pakliban, mint 1-drop, melyekben az a közös, hogy mindketten tökéletesen előkészítik a terepet a Shadow Ascendant számára. A tojásos vonal ráadásul nem merül ki ennyiben, hiszen a Devilsaur Egg is befért a pakliba. A buffolásra az említett lényen kívül ott van még a Mad Hatter, az Unidentified Elixir, a Cobalt Scalebane és a Fungalmancer is, de a Duskbreakerrel is remekül kombóznak a tojások – egy negyedik körös board clear + 3/3 + 5/5 a boardon például elég ízletes állásnak mondható. Érdekes adalék még a deckben a Mirage Caller, amely szintén jól összedolgozik a tojásokkal, hiszen az 1/1-es másolatok deathrattle-jét elég könnyű kisütni.

Az elhúzódó meccseken a Shadowreaper Anduin lép be a képbe, akárcsak a többi Priest verziónál – itt is a Mind Blast + Shadow Visions vonal az, amivel tetemes mennyiségű direkt sebzést lehet betartalékolni. Így ha a lényeinkkel nem sikerül felőrölni az ellenfelet, akkor jöhetnek a kivégző spellek.

Egyelőre Zetalot is csak kísérletezik a paklival, konkrét eredményeket még nem közölt vele. Az azonban biztos, hogy egy érdekes és egyedi pakliról van szó – ha éppen valami ilyesmire vágysz, akkor tegyél vele egy próbát te is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva