Counter Strike

Forgatás helyett ez most egy békés elválás: ketten is távoznak az Orgless-től


Camper és vizer helyére új embereket keres a csapat, nem sikerült kijavítani a felkészülési időszak problémáit.

Nyár elején, a Game Agents oszlásával azt hittük, egy ideig le kell mondanunk a magyar csapatok nagy nemzetközi esélyeiről. Aztán elindult az Orgless, és bár ki tudja hányadik formáció ez már, nagy reményekkel vágtak bele a srácok.

Alexrad, Bodito és flash rutinja mellé camper és vizer fiatalos, nyers ereje párosult.

A tapasztalt hármas már 2015 januárjában a Virtus.pro és a HellRaisers ellen LAN-ozott Helsinkiben. A nemzetközi trendeknek megfelelően a stratégiailag érett trió fiatal tehetségeket vett maga mellé. Vizer és camper számos hazai LAN-on bizonyította már, fiatal koruk ellenére mennyire durván lőnek.

Elindult az összeérés szakasza, ami azonban nem volt zökkenőmentes. Az első meccsek eredményei alapján hamar kijött, mit kell elsőként kijavítani. A fiatalok elsőszámú pótolni valója a nyers skill mellé egy kis taktika lett volna. Demó, demó és demó volt a menü, de a nyári szünet alatt ez rendre elmaradt.

A pihenő után azonban újra ugyanazok a hibák ütötték fel fejüket. Vizer egy idő után úgy döntött, ő feladja, nem tudja tartani a lépést. Camper motivációja és játékkedve szintén lecsökkent, ezért helyette is új embert keres a csapat.

A történet tipikus esete a “megpróbáltuk, nem jött be” szituációnak.

Adtak egy esélyt ennek az ötösnek, de végül egyik fél sem azt kapta, amire számított. Mindenki máshogy képzelte el ezt az ötöst, így végül semmi sem lett belőle. Az Orgless hármasánál tehát indulhat újra a keresés, reméljük megtalálják számításaikat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva