PUBG

Érdekes ötlet: Jöhetnének a helikopterek a PUBG-be?


A levegő szerelmesei biztosan örülnének ennek az újításnak.

Ezúttal a hét indításának alkalmából egy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami biztosan másoknak is eszébe jutott már. A játékban megtalálhatóak a szárazföldi járművek mellett a vízijárművek is, viszont a repülővel csupán a játék kezdetekor találkozunk, ezzel egy elég nagy potenciált lógva hagyva a levegőben.

Ha el lenne helyezve egy pár helikopter vagy kisebb repülőgép, amivel könnyebben tudnánk A-ból B-pontra utazni, akkor a játékmenet is teljesen megváltozhatna, ugyanis azokra a helyekre el lehetne menni lootolni, ahova amúgy a nagy táv miatt nem igazán merészkednek a játékosok, plusz elég lenne valamivel később is elindulni a kör felé, hiszen a levegőben könnyebben tudunk közlekedni.

Persze volt már példa repülő járműre, de na…

Itt jön viszont a csavar, hogy milyen könnyen lehessen kilőni a repülőket, meg hogy milyen magasra tudjanak szállni vele. Ugye egy repülőt mindenki hall, lát, így sokkal könnyebben kerülhetünk összetűzésbe, a helyzetünket kénytelenek vagyunk feladni, ezzel oda a lopakodás, cserébe viszont el lehetne a legjobb pozíciókat foglalni a safety zone-on belül na meg a hídkemperektől sem kellene annyira tartani, kivéve ha egy vállról indítható kurv****dal várnának persze.

Egy ilyen már azért adná…

Persze semmiképp nem szabadna átesni a ló túlsó oldalára és telepakolni a pályát vadászgépekkel, amivel mindent felrobbanthatunk, ha úgy tartja kedvünk, de egy ritka spawnnal rendelkező helikoptert simán el tudnánk képzelni, biztosan feldobná a játék hangulatát!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva