Fortnite

Minimum egy garantált gyógyító tárgy minden Supply Dropban – megint spoilerezett az Epic


A héten érkező 5.10 Update-ben a kiadó változtat a Supply Droppokon, ezzel az újítással alaposan megnőnek a túlélési esélyek.

Aki eddig nem szeretett kockáztatni, most kezdheti újragondolni a Supply Droppokhoz való viszonyulást. A minden új körnél lehulló ellátmány fegyvert, ammót, nyersanyagot, csapdát, gránátokat, gyógyító tárgyakat is tartalmazhat. A gond vele csak az, hogy kiszámíthatatlan módon, random adja a dolgokat.

Az Epic egy kihagyhatatlan lehetőségnek szánta, amiért majd ölni fogják az emberek, amikor egy-egy új körnél alászáll a kék doboz. De a játékosok szerint túl kockázatos rámenni, méghozzá két ok miatt is:

  • A random tartalom miatt egyáltalán nincs garancia a doboz hasznosságára. Simán lehet benne olyan fegyver, aminek pont nem szeretnénk helyet szorítani, vagy olyan tárgy, ami szintén nem fér be. Stink Bombot vagy Boogie Bombot a végjátékban ritkán akarunk a kezünkben látni.
  • Ha harcolnunk is kell érte, és HP-t vesztünk, a végén még rosszabbul jövünk ki a dologból. Ha nem találunk benne gyógyító tárgyat, a kockáztatásért cserébe csak buktunk a Supply Droppon.

Márpedig a Supply Drop valódi hasznosságát pont a gyógyítás adná meg a középjátékban. A Med kit, Bandage, Slurp és Chig Jug típusú tárgyakért szívesen kockáztatnak az emberek. Főleg most, hogy a Slurp Juice komoly buffot kap az új frissítéssel:

A gyógyító tárgyak és a Supply Drop kapcsolatát Redditen is kitárgyalták a játékosok, amikor az Epic Games közbeszólt.

A “Garantált gyógyító tárgy kellene minden Supply Dropba” témához az Epic sejtelmesen csak annyit írt: a következő Update fejleszteni fogja a Droppokat.

Nem változtatni, nerfelni vagy csak simán megvariálni, hanem fejleszteni!

Azt csak remélni tudjuk, hogy a kívánt módon jön az újítás és tényleg garantált gyógyítás vár ránk ezentúl, minden kék ládában. Előfordulhat persze, hogy csak megnövelik a százalékos esélyeket, vagy több tárgyat tesznek a Dropba, de ezzel mi biztosan csak nyerhetünk.

Nagyon úgy tűnik, hamarosan tényleg öldöklő csaták mennek majd egy-egy droppért.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva