Hearthstone

Savjz ezzel az őrült Leper Gnome kombóval terrorizálta az ellenfeleket


A népszerű streamer vitt egy kis extra csavart a Quest Priestbe.

Savjz egyike a legnépszerűbb Hearthstone streamereknek, ami nagyban köszönhető annak, hogy tőle mindig lehet számítani valami őrültségre: gyakran játszik off-meta deckekkel, de ha esetleg valami népszerűbbhöz nyúl, azt is mindig igyekszik feldobni valami egyedi vonallal.

Ez utóbbi történt tegnap este is, amikor is a finn streamer a Quest Priestbe csempészett bele egy ki Savjz-féle bolondságot. Ebben a pakliban a Quest miatt ugyebár fontos szerepet játszanak a Deathrattle lények, ám elsősorban azokat szokták használni, amik visszaadják a lapot (Crystalline Oracle, Loot Hoarder, Bloodmage Thalnos, Bone Drake), hiszen ezeket éri meg legjobban feltámasztani Twilight’s Call-lal. Savjz azonban némileg meglepő módon a Leper Gnome-ot is bevetette.

Egy viszonylag lassúnak számító deckben nem tűnik túl jó választásnak ez a lap, Savjz paklijában azonban volt egy egészen vicces háromlapos, 10 manás kombó, amivel egy komplett Leper Gnome-hadsereget lehet gyártani.

  1. Kijön a Spiritsinger Umbra.
  2. Kijön egy Leper Gnome, amire az ellenfél rögtön sebződik 2-t.
  3. Kijön egy Carnivorous Cube, amely elpusztítja a Leper Gnome-ot (még 2 sebzés), majd rögtön kisül a deathrattle-je, ami termel újabb kettőt, majd ezek is sebeznek 4-et.

Ez 8 sebzés azonnal, illetve további 8 a termelt, illetve a Cube-ból kipottyanó Leper Gnome-októl – pusztán a deathrattle-ökből. Íme mindez működés közben:

Természetesen nem a legújabb világverő, metabreaker kombóról van szó, de határozottan vicces, azt meg kell hagyni. Emellett van egy fontos tanulsága is, miszerint a Spiritsinger Umbra és a Carnivorous Cube miatt nagyon óvatosan kell bánnia a Blizzardnak az 1 manás deathrattle lényekkel, hiszen a fentihez hasonló őrültségeket lehet művelni 10 manából, így nagyon nem mindegy, milyen effekteket raknak a kártyákra. Savjz paklijában egyébként ott volt alternatívaként egy másik 1-drop, a Swamp Dragon Egg is, amivel szépen fel lehet tölteni a kezet random sárkányokkal.

Aki tehát a mókafaktorra gyúr és szeretné feldobni a Quest Priest pakliját néhány váratlan kombóval, az bátran csemegézzen a Savjz által használt lapokból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva