Gaming

A profi esportoló a játék miatt szakított a legdögösebb időjóssal


Ezrek állnak értetlenül az esportoló döntése előtt.

Sokat hallhattunk már a profi lét pozitív oldaláról, hiszen ezek a srácok azt csinálják, amit szeretnek és mellékesen nem rossz fizetést kapnak cserében, a hatalmas rajongótáborról pedig ne is beszéljünk. Ám ezúttal épp ez a profi lét vezetett egy kapcsolat végéhez. A FaZe Call of Duty játékosa, Censor nem tudta összeegyeztetni a játékot a párkapcsolatával, ami mint mondja sokszor éjszakákba nyúlt, így teljesen más időintervallumban voltak aktívak.

Censor azt mondta a videójában, hogy a legjobb akar lenni a Black Ops-ban, ezért mindent megtesz, a kapcsolatának is ezért vetett véget. Sokan biztos néztek egyet, amikor megtudták, hogy ki is a hölgy, akinek búcsút intett Censor.

A hölgy nem más, mint a 27 éves Yanet Garcia, akit az interneten csak a Mexikó legdögösebb időjárás jelentőjeként ismernek. Több hazai oldal is foglalkozott már Yanettel, nem hiába.

?

A post shared by Yanet Garcia ?? (@iamyanetgarcia) on

Hi guys ?

A post shared by Yanet Garcia ?? (@iamyanetgarcia) on

?❤️?

A post shared by Yanet Garcia ?? (@iamyanetgarcia) on

Yanett rendkvül népszerű, az instagramján 6,5 millió követője van, az időjós szakmája mellett pedig modellkedik is, továbbá Censorhoz hasonlóan neki is van egy YouTube csatornája, ahol 481 ezer követővel rendelkezik.

Censor készített egy videót, amiben elmagyarázta, hogy miért is szakítottak Yanettel, akit érdekelnek a részletek, az itt talál mindent:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva