Fifa

Megújult cselek és animációk! Íme az új FIFA 19 trailer

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: fifa 19,

Bemutatozik az Active Touch rendszer.

Már megszoktuk, hogy az EA Sports mindig valamilyen hangzatos nevet ad az új feature-öknek a FIFA-játékokban. Nincs ez másképp a FIFA 19-ben sem: nemrég befutott a játék legújabb trailere, mely az Active Touch rendszerről rántja le a leplet.

Az Active Touch lényegében egy újragondolt, az eddiginél sokoldalúbb és részletesebb animációs rendszer, aminek segítségével teljesen új mozdulatokat csalhatunk elő, melyeket olyan játékosok inspiráltak, Kylian Mbappé vagy Toni Kroos.

Már maga a labdavezetés is finomabb lett, hiszen apró mozdulatokkal és testcselekkel vihetjük el a védőket rossz irányba, ami nem csak az 1v1 szituációkban lesz hasznos, hanem akkor is, amikor területet kell nyitni a pályán.

A játékosok emellett a labdaátvételeknél és a cseleknél sokkal bátrabban használják majd az egyéb testrészeiket, ami miatt sokkal több lesz a váratlan és kiszámíthatatlan megoldás.

Kroos megoldása

Hogy pontosan milyen mozdulatokra kell számítani, azt kideríthetitek a fenti trailerből. A FIFA 19 szeptember 28-án érkezik – az egyes kiadások közötti különbségekről tegnap olvashattatok nálunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva