Gaming

Ghost Recon x Rainbow Six – A Caveira mentőakció


A Ubisoft most igazán kitett magáért, szép kis újdonságcsomag érkezett több játékhoz is.

A Ghost Recon: Wildlands (a Ubisoft egy másik játéka) és a Rainbow Six Siege egyesül egy speciális küldetés erejéig a mai naptól, mely Operation Archangel névre hallgat. A történetben Twitch és Valkyrie összeáll, hogy felkutassák az eltűnt Caveirát.

Az Operation Archangel ingyenes lesz a Ghost Recon Wildlands játékosok számára.

Forrás: Ubisoft

Azok a játékosok, akik augusztus 14-ig teljesítik az Operation Archangel missziót, jutalmul megkapják Caveira kesztyűjét (Caveira’s gloves), amit ha a Ghost operátorunk visel, megtanulja Caveira jellegzetes kivégzőmozdulatát, amit a Rainbow Six Siege-ből már sokan ismerhetnek. S éppen mint a Siege-ben, itt is a sikeres manőver után megjelennek majd a közelben lévő ellenfelek lelőhelyei.

Az új frissítés továbbá még magával hordoz egy Rainbow Six Equipment Packet, amiben két új fegyver, Caveira’s Luison handgun, valamint a HK 416 assault rifle lesz megnyitható. Sőt, Twitch és Valkyrie témájú tárgyak is lesznek a pakkban.

Forrás: Ubisoft

A PvP játékosok számára a Special Operations 2 két teljesen új class-t hoz a játékba, a Toxic-ot és a Surgeont. Az elsőt a Rainbow Six Siege egyik nagyágyúja, Smoke ihlette, akinek specialitása a mérges gázok kezelése. A második új class is a Rainbow Six háza tájáról érkezik, annak ihletője Doc volt, s ahogy azt az operátor is teszi, az új class is képes lesz egy gyógyító lövedékkel, távolságból éleszteni.

Nemcsak új karaktertípusok, hanem pályák is érkeztek, ebből a kategóriából is szintén kettőt köszönthetünk. Az egyik a Factory, a másik pedig a Checkpoint nevet kapta. A Ubisoft továbbá implementált egy új funkciót a játékba, ez az Observer mód, ami lehetővé teszi, hogy pusztán szórakozásképp PvP mérkőzéseket nézhessünk a kliensünkön belül.

Forrás: Ubisoft

Aki pedig igazán nagy kihívásra vágyik, annak megérkezett a permadeath mód, ami a legprecízebb játékra ösztönzi a játékosokat.

A Year 2 Pass-szel rendelkező játékosok 7 nappal korábban vethetik rá magukat az újdonságokra, nem egy hatalmas bónusz, de azért mégiscsak jelent valamit a tagság.

Természetesen egy kedvcsináló videót is összehozott a Ubisoft:

Az eddigiekhez képest ez már csak apróság, de persze fontos megemlíteni, hogy érkezik egy új csomag a Rainbow Six Siege-be is, mely Barren Blowback névre hallgat – fejes és kinézet is van benne Finka és Lion számára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva