Fortnite

Robbanó nyilak és Fly Explosive LTM – Érdekes dolgok érkeznek hamarosan!


Kirobbanó újdonságokra bukkantak a forrásfájlokban.

Újból egy frissítésnapnak vágtunk neki a reggeli órákban, ám ezek a napok nemcsak a hivatalos újdonságok miatt érdekesek, hanem azért is, mert ilyenkor a kiadó telepakolja rejtett tartalmakkal a klienst, amit az adatbányászok kemény munkával hétről hétre elénk tárnak. Hogy ez mennyire jó a kiadónak, vagy hogy direkt pakolnak bele kisebb nyomokat a jövőben érkező újdonságokról, hogy fokozzák a hype-ot nem tudni, egy biztos, mi imádunk kutakodni.

A v5.10-ből sem maradtak ki érdekességek, találtak nyomokat egy új fegyverről, sőt több LTM is felütötte a fejét a forrásfájlok között.

Epic Games

Itt van például a Solo Showdown

A Fortnite: Battle Royale közösségi versenye nagy valószínűséggel az ötödik szezonban is megrendezésre kerül majd, ugyanis újból előkerült a módozat neve a forrásfájlok között. Hogy a szabályrendszer marad-e a régi, vagy ez egy teljesen új fajta Solo Showdown lesz, sajnos még nem tudni, de ideje Eragonistnak izzítania magát, ugyanis szinte biztos, hogy újból indul egy roham több ezer V-Bucks-ért.

A Guided Missile új hangokat kapott a v5.1-es frissítésben. Vajon mit tervezhet az Epic Games?

Hamarosan megjelenhet a Fly Explosives LTM!

A már hosszú ideje beharangozott játékmód úgy tűnik, hogy a célegyenesbe ért, már játékmód leírása is van, sőt a drop rendszert is kialakította az Epic Games hozzá.

  • Visszatérnek a Jetpackek a játékmód erejéig.
    • Kizárólag a földön heverve juthatunk majd hozzájuk, mindenképpen át kell majd vizsgálni minden zegzugot.
  • Kizárólag robbanó fegyverek és gránátok lesznek használhatók, természetesen a Supply Dropok és Treasure Chestek is kizárólag ilyen típusú tárgyakat fognak szórni.
  • Játszható lesz Soloban, Duoban, valamint Squadban.
Blasting News

Újabb rémálom közeleg, a neve pedig Explosive Crossbow

 

A Fortnite legújabb fegyverbővítése, a P90 után már azt gondolná az ember, hogy nem lehet hova fokozni a “berutálisan erős fegyverek” listáját. Aztán jött az FNBRLeaks Twitter fiók és előkaparta a forrásfájlokból az Explosive Crossbow-t. A leírás alapján a fegyvernek robbanó hegye lesz, s valószínűleg a régi crossbow mechanikával fog működni. Ha a Clinger és a Grenade Launcher nem a világod, akkor ezzel a célzásra is képes robbanófegyverrel biztosan aprítani fogsz!

Érdekesség, hogy maga az Epic Games is beleírta a hivatalos fegyverleírásba, hogy egy rémálom lesz az Explosive Crossbow.

“Az ellenfeleink legrosszabb rémálma” – szól az idézet.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva