Counter Strike

Megtervezték az első kesztyűhöz, késhez és matricához illeszkedő, színváltós skint


Az ötlet annyira egyszerű és logikus, mégsem gondolt még rá az ég világon senki.

A CS:GO skinek attól jók, hogy egyediek. Mindenkinek más tetszik, van aki a csicsás dolgokra bukik és van, aki az egyszerűbb stílus híve. Ízlések és pofonok. Arra azonban még senki nem gondolt, hogyan lehetne ötvözni a kettőt, egyetlen skinben!

Egy letisztult, egyszerű skin, amiben mégis szinte végtelen számú lehetőség rejtőzik.

Az egyszerűséget a naturalista színvilág és formák nélküli kinézet adja. ez a szín azonban azonnal megváltozik, ha a színvilágot a kesztyűhöz igazítjuk. Amilyen a kesztyű, olyan maga a skin is. Ha leváltjuk a kesztyűt, vele együtt változik a skin kinézete is.

Ugyanez igaz a késre is. Ha azt szeretnénk, hogy a skin ne a kesztyűhöz igazodjon, vagy nincs is másunk az alapkesztyűn kívül, akkor sincs gáz. Késünk főbb motívumaihoz is képes alkalmazkodni, ha azt állítjuk be neki.

De ez még nem minden. Ha se késünk, se kesztyűnk, akkor is képest váltogatni a színét. A skin ugyanis képes a rárakott matricákhoz is alkalmazkodni. Astralis, Virtus.pro, NiP, mindegy mit ragasztunk rá, a csapatszínnek megfelelő alakot veszi fel a skin is.

Érdekes elképzelés, és korántsem megvalósíthatatlan. Bár nem vagyunk az új skinek lelkes megszállottjai, egy ilyen forgatókönyvet szívesen látnánk. És nem csak USP-re, jöhet minél több, aztán egy ideig nem is kell semmilyen új skin, elleszünk ezekkel.

Még több kép a koncepcióról, ezen a linken.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva