Fortnite

Az új frissítés óta egyeseket nem sebez a vihar – bosszantó hibán mennek el a győzelmek


A jelenség okát egyelőre csak találgatják, azt viszont biztosan tudjuk, hogy rettenetesen bosszantó.

A vihar feladata, hogy egy helyre terelje a még életben maradt játékosokat. Hiszen a szabályok szerint, csak egy maradhat, ezért mindig egyre kisebb körre szűkül a még biztonságos terület. Aki a körön kívül marad magára vessen, folyamatos sebzést kell elszenvednie a viharban.

A lemaradókat tehát megsürgeti, és előkészíti a végjátékot, az utolsó két túlélő között. Az új frissítés óta azonban előfordul, hogy a vihar fogja magát, és egészen egyszerűen sztrájkolni kezd. Konkrétan úgy, hogy semmit nem sebez a körön kívül álló játékosra.

A pontos okát nem ismerjük, de annyit már sikerült megfejteni, hogy a Salty és Shifty közötti szakadék hibájáról van szó.

Itt, vagy a kanyon fölött történik valami, ami előidézi a hibát. Hiszen a karakterek pontosan a szurdok felett ragadnak a levegőbe, amikor a levegőben lebegve elérik, hogy a vihar ne sebezze őket, és harcolniuk se kelljen. Innentől kezdve mindegy, merre szűkül a kör, ők lazán zabálják a popcornt, és várják a győzelmet.

New Glitch Ruining Games… from r/FortNiteBR

Az eset nem csak egyszeri hiba, több játékos is találkozott már vele. De az a durva, hogy az elkövető mindig ugyanaz volt! SolvedYew9 valami olyan hibát talált, és használ ki rendszeresen, amire nincs ellenszer!

A kísérletezést senkinek nem ajánljuk, mivel olyan bugról beszélünk, melynek véletlen áldozatait lehet felmentik, de szándékos elkövetőit valószínűleg bannolni fogják.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva