Fortnite

Mától visszatér a Solo Showdown! A győztes jutalma 50 000 V-Bucks


A pontgyűjtő LTM három napig újra megkavarja a Fortnite állóvizét, régiónként az első 100 helyezettet díjazzák.

A Solo Showdown LTM már többször is magával ragadta a Fortnite-világot, a következő felvonás július 27-30 között zajlik. Persze nem kell, sőt nem is lehet mind a három napot végigjátszani, a Showdown csak az első 25 meccs eredményeit figyeli.

A kompetitív játékmód tulajdonképpen egy régiós verseny, ahol Európa, Észak-Amerika, Ázsia, Brazília és Óceánia legjobbjai harcolnak egymás ellen. Mind az 5 régióban az első 100 helyezettet díjazzák, az alábbi módon:

A Top100 második feléért szép ajándék az a 7,5K V-Bucks, de ne felejtsük, már ide is piszok nehéz bekerülni. Az eddigi legjobb magyar eredmény Eragonist nevéhez fűződik a Showdownok történetében. De Top100-ba kerülni még neki sem sikerült:

A Solo Showdownt tehát külön játékmódként, LTM-ként keressétek a menüben. És bár LTM, a sima Solo szabályoktól semmiben nem tér el. Ugyanazok a fegyverek, ugyanaz a meta, a nerfek, a buffok és a droppok, mintha sima Solo meccsen lennél. A különbség csak az, hogy ezeken a meccseken mindenki a pontokra hajt, ide nem funolni járnak az emberek. Kőkeményen pontokért zajlik a küzdelem, az alábbi táblázat szerint:

Ezen felül minden további kill 6 pontot jelent. A játékmódba belépve nincs gyakorlás, nincs próbameccs, már az első kör is tétre megy. Ha be akartok melegíteni, indítsatok előtte sima Solo meccset.

Az LTM meccsekbe csak akkor érdemes belevágni, ha már készen álltok az éles bevetésre.

Nem kell persze egyszerre lenyomni mind a 25 kört. Kisebb megszakításokkal, több napon át is teljesíthető. De hiába szereztek sok pontot, minimum 25 meccsnek mindenképp meg kell lennie az LTM-en belül. Fontos infó még, hogy az LTM-ben való részvételnek saját szabályai vannak, amiket mindenki figyelmesen olvasson el. Nem hosszú, de egy kizárást nem éri meg kockáztatni:

Csak 16 éven felülieknek, érvényes Fortnite account július 18 előtti regisztrációval, legalább 25 lejátszott LTM meccs.

Jó szórakozást és sok szép magyar sikert kívánunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva