Gaming

A Fortnite sikere miatt az EA ingyenes Battle Royale-lal rukkol elő


Az EA is akar egy szeletet a battle royale tortából.

A Fortnite óriási sikereinek láttán az EA is kezdi beadni a derekát, ezidáig ugyanis el sem tudtuk volna képzelni, hogy egy új AAA EA játék free-to-play móddal érkezik. Korábban próbálkozott már a vállalat egyébként a Battlefield Heroes-zal, de nem aratott osztatlant sikert, ezért lekapcsolták a szervereket 2010-ben.

Most pedig újra megtörténhet, méghozzá a Battlefield új részével, az EA CFO-ja, Blake Jorgunsen ugyanis elszólta magát. A pénzügyi igazgató azt állította, hogy “kísérleteznek” ezzel az új műfajjal. Feltehetőleg nem egy külön verzió lesz, hanem a Fortnite-hoz hasonlóan az ingyenes verzióban csak a battle royale részt lehet majd elindítani az EA-t ismerve limitációkkal persze. Jorgunsen pedig azt is elárulta, hogy nagy erőkkel dolgoznak egy teljesen egyedi Battle Royale élményt kínáló játékon, amit nem feltétlenül a Battlefieldnek fognak nevezni.

“Kísérletezünk egy teljesen új egyedülálló free-to-play játékkal, ami lehet lövöldözős játék lesz, de az is lehet hogy más műfajban fogjuk megvalósítani” /Blake Jorgunsen

Az új Battlefield hamarosan megjelenik, kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből az egészből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva